Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нокиа 6.1 не се зарежда
#1

Здравейте,

От няколко дни имам нокиа 6.1 и всеки път като я включа да се зарежда започва процеса и стига до някакво произволно ниво (2%, 57%, 17%,) и до там, не иска да мръдне повече. След изваждане и поставяне на кабела прозволен брой пъти започва да зарежда отново. Интересното е че като забие на даден процент стой надписа "зарежда се" и светкавица горе. Тествах с различни зарядни, кабели, usb портове на различни компютри и все едно и също. Телефона се загрява леко като се зарежда от по мощно зарядно, но забие ли процеса си се охлажда отново. Някой да има предположения на какво може да се дължи тази аномалия и дали е хардуерен дефект, аз ще върна фабрични настройки тези дни, но съм скептичен относно резултата.
Цитирай
Ecoflow
#2

Ако reset не помогне, значи е хардуерен проблем, вероятно букса, и е за сервиз.

 
Цитирай
#3

При мен се появи проблема с фабричния кабел. Отначало почна да не светва екрана, като го пусна да се зарежда, но светкавицата се появяваше и накрая йок. Смених кабела и работата заспа.
Цитирай
#4

Да, не е зле да се провери преди това с друго зарядно/кабел също.

 
Цитирай
#5

Здравейте имам проблем от вчера с моята nokia 6.1. Не иска да се зареди,изписва надписа "зареждане" и седи на 3 или 10% и като тръгна да го използвам пада (да погледна колко е часа или да проверя дали се зарежда).
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ТОВА?
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)