Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Проблеми с Meizu M6 Note
#1

Здравейте!
Правя темата с цел,ако има някой някакви оплаквания да търси съдействие тук,а и ако на някой му изникне въпрос,да знае къде да намери решение.
Започвам първи аз,хихи:през един,два часа ми излиза съобщение че е открита СД карта.Много е досадно.Имате ли идея какво да направя че да не ми досажда така.
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

(2018-08-20, 07:40:23)JuliusCaesar написа:  Здравейте!
Правя темата с цел,ако има някой някакви оплаквания да търси съдействие тук,а и ако на някой му изникне въпрос,да знае къде да намери решение.
Започвам първи аз,хихи:през един,два часа ми излиза съобщение че е открита СД карта.Много е досадно.Имате ли идея какво да направя че да не ми досажда така.

Върни се на флайм 6 и изчакай стабилна 7. За сега на всякъде се твърди ,че флайм 7 не е добре. Ако все пак ти се стои на 7,незнайно защо,то направи рестарт на телефона,ако не помогне ,преинсталирай отново 7,като изтегли рома в телефона директно от сайта. Ако пак не стане,върни на 6 и изчакай отзиви за по-добра 7. Пък и на 6 има6 рут,по-добър звук и т.н.

HUAWEI MATE 10 PRO 6/128 Mocha Brown emui 10 & iPhone 7 32gb gold
Цитирай
#3

Така,флайм 7 е стабилна версия.
И второ :това го прави от как съм го купил,т.е. от флайм 6.
Цитирай
#4

Да не е проблем от самата карта? Пробвай с друга, защото няма логика и в двата Флайм да прави един и същ проблем. Или поне й направи един формат.
Цитирай
#5

@shotokanarai -Аз формат й направих още като я сложих в телефона.Сега пак направих,просто прехвърлях огромно количество снимки,затова изчаквах.Сега остана да изчакам да видя дали ще досажда така.Има и едно положително развитие след формата,не знам каква е логиката,обаче-прогнозата за времето се оправи-вече ме намира само.
Цитирай
#6

Ако пак излиза пробвай с друга карта.
Цитирай
#7

Мда,при тоя телефон явно всичко трябва да се прави по два пъти.
От таз сутрешното форматиране на картата насам,не се е появявало това уведомление.

Мдаа,рано се зарадвах.Ей сега ме уведоми че е открита нова сд карта.Ще се пробва с друга.
Цитирай
#8

@sunmaster не знам къде си чел инфото за 7-та, но в моя случай тя работи в пъти по добре от флайм 6. Е има някои неща за доизкусоряване, но е много стабилна и лека за работа.
Цитирай
#9

На мен също седмицата ми харесва повече.И като работа,и като нови функции.Единствен минус за който се сещам сега е че непреведените менюта станаха повече от преди.Това на мен не ми е проблем,но говори зле за поддръжката като цяло.Виждал съм я на руски-там е на 100% преведена.Е,можеше да е по-зле-вместо на английски ,да е на китайски.
Цитирай
#10

Това едното. Другото при получавне на съобщение от някой месечнджът при директен отговор в балончето има няколко дразнещи неща. Първо само за секунда да спреш да пишеш и подсветката на дисплея силно намаля и в тази ситуация дисплея не рагира на натиска в този момент. Второ не сменя бг/англ. На каквото е клавиатурата, на това оставаш. Трето като започнеш да пишеш отговор и в същото време получиш от човека с който комуникираш още едно две съобщения, твоята лента на която пишеш отговора остава неподвижа, а надписите Like и Reply отиват върху нея и по този начин става текст върху текст и не се вижда, какво пишеш. И последно, най големият им грях на китайците от Мейзу е, че махнаха от нотификейшън бара смяната на честотите. Много удобно беше.
Цитирай
#11

Това което казваш за дисплея при мен не се наблюдава.Но като каза за месинджъра та се сетих.В началото имах и месинджър и вайбър.Бях им задал да не се показват съобщенията в бара и в балончето.(това при шестицата) с цел да не би да види някой какво е написано.Получаваха се съобщения с текст Еди Кой си ви изпрати текстово съобщение/стикер.И на двете.После махнах месинджъра още при шестицата,щото не ми трябваше.Да,ама преди няколко дена го сложих и хоп-всички съобщения се виждат- и в бара,и в балончето.Това само на месинджъра,на вайбъра са скрити.И не мога да спра звука на изходящите съобщения.Трябва да спра звука нацяло.А преди можеше.
Цитирай
#12

Влез в настройките на месенждъра за извеситията. И демаркирай още първата опция и няма да се появява текста на съобщението, notification prewies се казва. Пак от там си спри и звука на съобщенията и на in-app sound и няма да имаш звук.
А за вайбър досега на нито един тел.не съм могъл да му спра звука. Винаги е трябвало да спирам звука на тел.

А настройките са, като отвориш месенджъра горе вдясно е профилната ти снимка, малко кръгче. Натискаш там и ще се появи меню. Там щ видиш notifications&......
Цитирай
#13

Благодаря-съобщението се скри,името остана,но това не е проблем.
махнах и звука на изходящите ми писания,по точно на стикерите.
Няма начин обаче звука за известия на телефона да е пуснат,а да не получавам звук от месинджъра,нали?
Цитирай
#14

Еми оставяш само с отметка light, махаш отметките от sound и vibrate и не би трябвало да имаш звук.
Цитирай
#15

Мда,така стана.А на вайбъра съм му спрял звукът като съм му задал да ползва звуци от системата и на звук изестяване съм му дал да е без звук.Така вайбъра не ми пищи,но получавам известия за смс,поща,фейсбук.
Само един дефект има така направения вайбър-ако си пиша с някой и същия този ми прати стикер в същия момент,тогава получавам звуково известяване.
Цитирай
#16

Е супер и при мен стана. Пфу колко години се мъчих с тоя звук. Благодарско Smile
Цитирай
#17

Сега открих, че не ми работи автоматичната ориентация. Не иска да преминава в landscape режим и стои само в portret.
Цитирай
#18

Скоро не съм го забелязвал това при мен.На флайм 6 редовно се сговнясваше.Оправя се с рестарт на функцията от падащото меню.Или на телефона.
Цитирай
#19

На фукцията не стана. Поне 4-5 пъти в рестартирах. Рестарт на телефона и се оправи. Благодаря.
И лекден!
Цитирай
#20

Снощи сложих друга карта,до момента не ме е уведомило че е открита нова сд карта.Дори и след рестарт,което беше задължително преди.Не знам дали е свързано,но вчера цял ден ми се губеше и сим картата.Може би сд картата е влияела и на нея.
Цитирай
#21

Възможно е. А може старата карта хардуерно да е дефектна, големина, форма и от там да е давала тия проблеми.
Цитирай
#22

Ми ба ли го ,не знам.Свалих я от стария си телефон,там не е създавала дертове-само тука ги правеше.Сега на телефона на голямата шерка също нвма проблеми с нея.Иначе картата е Самсунг,клас 10,скорост 40 МБ на трансфер,което май беше бързо.На около 4 години е картата.
Цитирай
#23

Аз съм скептичен към тази маркаSmile
Цитирай
#24

Аз също,това ми е единствения продукт от марката,явно е била на много изгодна промоция като съм я купувал.
Цитирай
#25

Хаха. Колкото и да е изгодна не вземам.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)