Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Проблем с нова G6-ца
#1

Здравейте. От 2 дена съм собственик на това чудесно телефонче, обаче от самото начало почнаха доста дразнещи проблеми: Когато пиша клавиетурата се затваря сама, когато си разцъквам фейса постоянно се рефрешва и забива за части от секундата, когато играя някоя игра постоянно се паузва без да съм натискал бутона, когато пусна мултитаскинга с бутончето прозорците се затварят сами... И всякакви гадни проблемчета. Първо помислих да не е проблема в стъкления протектор и го махнах- ефект никакъв. После реших че може да е вирус- сканирах с няколко антивирусни също нез ефект. Върнах фабричните настройки и пак същото. Направо не знам какво да правя. Телефонът дойде с андроид 8. Купих го онлайн и вече се замислям за връщане.
Цитирай
#2

Пробвай с програмата LG bridge за отстраняване на грешки.То и моят дойде с андроид 8,имам го от около 1 седмица...

Изпратено от моят LG-H870 с помощта на Tapatalk
Цитирай
#3

Пробвах и така, но пак не стана. Ще го връщам за съжаление.
Цитирай
#4

Първо върни до "фабрични настройки", защото не са типични описаните от теб проблеми за модела- модела е "железен" в това отношение.

                                                                          За "Благодаря" ->  Бутона
                                         
                                                                                     V
[-] 1 потребител изказва благодарност на georgi4a за това мнение:
  • ufocus
Цитирай
#5

Върнах му фабричните настройки даже 2 пъти. Дори и сега пиша от него и клавиатурата продължава да се затваря сама. Много е дразнещо просто. Ще си поръчам нова бройка от друг сайт. Все пак благодаря.

Колеги разреших проблема. Оказа се че всички тези гадни проблеми се дължат на приложението IObit, което ползвах да си заключвам галерията. След като го махнах телефона си е бомба. Странното е, че приложението го ползвах и на стария G3 и там нямаше никакви проблеми. Явно не се разбира с андроид 8.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)