Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

#51

На mi a2 lite също!
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#52

Security Update June на Mi A2
Оправили са бъгчето с въртенето на екрана да премигва към черно. Сега е ОК
Но като си пуснеш камерата и сменяш опциите на камерата Photo - Portrait и т.н
се чува един кликащ звук. Smile

:: respect
[-] 1 потребител изказва благодарност на userworx за това мнение:
  • suffer
Цитирай
#53

Security Update September 2019 - Mi A2
Звука от камера не се чува вече толкова ясно.
Според други юзери из форумите са подобрили WiFi
При мен за момента не се усеща чак толкова.
Някой да добави нещо друго.

:: respect
Цитирай
#54

Не знам дали проблемът е свързан с телефона или с функционалностите на Андроид 9, но употребата на моя А2 изключително ме дразни. При разговор се включват камери, светкавици, блутут, общо взето всичко, което е в лентата за бърз достъп, а телефонът би трябвало да е заключен и това да не е възможно. Когато пък приключа разговор червеният бутон за прекъсване се скрива под разни други менюта. Разбра се за да стигна до него трябва да отключат телефона, да влезна в разни подменюта и благополучно след 30-40скунди борба успявам да затворя разговора. Мисля си, че това да софтуерни проблеми и за това тези проблем са свързани с този ш...н Андроид 9. Не знам как е при другите потребители но, аз се побърквам от тези проблеми. При писане пък , явно зоната на виртуалната клавиатура където се помества интервала е по - нечувствителна и често думите се изписват слято. Това също отнема време за корекция и довежда до поредното ми разочарование от А2. Дали заради телефона, дали заради Андроида , но като цяло към момента съм недоволен от моя телефон.
Цитирай
#55

И при мен понякога се появяват проблемите с отключването на екрана по време на разговор, но е рядко (пу пу пу) и то когато мърдам телефона докато е на ухото ми. Руснаците го лекуват с една програмка или калибриране на сензора за близост - и двете лечения са описани в 4PDA.
Давай малко повече инфо за телефона - с какъв РОМ си, кой ъпдейт, има ли някакво покритие на тъча, рестарт или връщане до заводски правил ли си ....?

XIAOMI A2
Цитирай
#56

Телефонът ми е версията А2 4/64. Със стъклен протектор на екрана съм. Андроидът е със септемврийския ъпдейт. Рестарти съм правил, но не съм връщал до първоначалните настройки. Просто не мога да се сетя кога почнаха проблемите. В началото тези мъки ги нямаше. Все пак са от поне няколко месеца - дали от Септември,след ъпдейта, дали от Август , когато му смених стъкления протектор...
Сега като се замисля проблемите ми ги имаше когато дойде септемврийския ъпдейт, явно са се получили от по- предишния ъпдейт - Август ли беше, Юни ли?
Цитирай
#57

Най-лесното е да махнеш протектора и да видиш дали той не пречи. Ако и след това продължава проблема със сензора за близост и долния край на екрана можеш да пробваш с къстъм ром (руснаците казват, че при тях няма проблеми със сензора).

XIAOMI A2
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)