Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

OTG функция P20 Lite
#1

Имам ендоскоп OTG камера, която работи нормално на компютър, лаптом, Samsung J5, но на P20 Lite не функционира. Пробвах десетки приложения от маркета, но без успех. Черен екран. Телефонът поддържа OTG. Проверено с OTG checker-и от маркета. Аз ли бъркам някъде?
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Никой ли не ползва USB камера?
Цитирай
#3

Имах няколко, които работеха с CameraFi (на Samsung) Bu

Усмихни се . . . Животът е Хубав Smile
Samsung Note 10+ 512, Note 9 512, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Цитирай
#4

Няколко дни се опитвам да намеря информация из интернет, но не успявам. Пробвах с флашка и работи. Значи има я OTG функцията, но USB камера не тръгва. Никъде не намирам информация за P20 lite и USB камера.
Цитирай
#5

Аз ползвам 360 камера на huawei.
Камерата си работи без никакви проблеми.
За въпросният ендоскоп, пробвай с приложението на производителя (трябва да имаш диск и на него го има апк-то за камерата).
Цитирай
#6

Нямам проблем с камерата на телефона. Имам проблем с USB камера, включваща се, чрез USB-C порта. Приложението от диска на външната камера е UsbWebCamera. С него пробвах първо, но черен екран.
Цитирай
#7

Някакво решение някой да е намерил?
Цитирай
#8

Аз също съм с П20 лайт и ендоскопа не тръгва!След доста ядове и четене се оказа, че работи само на самсунг, но жълтурковците не го споменават никъде!Тва е прецакани сме ... ползвай го на лаптоп, там работи!
Цитирай
#9

Аз просто си оставих самсунга за тази цел, а и да имам резервен телефон.
Цитирай
#10

При мен на Huawei mate 10 pro android 9 не ми отита изобщо, че е свързана камерата. Пробвах на приятел на телефона Huawei p20pro докато беше със android 8 тръгваше чудесно, откакто мина на android 9 изобщо не я отчита, че е включена. В опциите на usb показва собратно зареждане и която и друга да опитам да избера ме връща пак на опция обратно зареждане. Работи и на Huawei не само на Samsung но тоя ъпдейт към android 9 нещо обърка работата
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)