Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Xz1 проблем с мобилната мрежа
#1

Здравейте имам следния проблем с xperia xz1, понякога когато ме търсят телефона не звъни сякаш е изключен. След като го рестартирам получавам смс с пропуснати повиквания. Понякога има проблем с wi-fi свързването трябва постоянно да го рестартирам, което е супер изнервящо. Телефона е на месец и се чудя дали има смисъл да ходя до магазина да се разправам. Тъпото е че го прави от време на време сякаш е някакъв бъг. Преди последната актуализация горе се появяваше иконка със сим картата и знаех, че пак е станало същото, но сега не се появява такава иконка. Ако някой може да сподели опита си ако му се е случвало ще съм признателен.
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

При мен проблем с мобилната мрежа нямам, може картата ти да прави проблем. За съжаление при WI-Fi се оказва, че е често срещан проблем.Надявам се че с актуализацията до Pie ще се оправи!
Цитирай
#3

Всичките тези проблеми са от софтуера и по специално от ъпдейта до 9-та. Сони яко са омазали нещата с него и временното решение е да се върне до предишната версия на 8-та докато си оправят бакиите. В предишен мой пост съветвах да не  ъпдейтвате до 9 защото всички са пропищели по форумите.
Цитирай
#4

(2019-01-27, 07:37:01)xelibry написа:  Всичките тези проблеми са от софтуера и по специално от ъпдейта до 9-та. Сони яко са омазали нещата с него и временното решение е да се върне до предишната версия на 8-та докато си оправят бакиите. В предишен мой пост съветвах да не  ъпдейтвате до 9 защото всички са пропищели по форумите.

Проблема с wi-fi го имам точно от както го купих. 9-тката дойде оня ден, все още не съм открил проблеми.
Цитирай
#5

Сега забелязах, че след актуализацията е изчезнал калкулатора, браво просто нямам думи
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)