Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Съживяване на Vibe C
#1

Здравейте  

Имам едно почти ново Lenovo Vibe C и скоро реших да го дам на баща ми да го ползва. С включването му излезе, че има ъпдейт на ОС и я актуализира  Оказа се обаче, че се наблюдавал проблем след актуализация, а именно - спира да звъни. Нито се чуват мелодиите в Настройки, когато вляза да избера мелодия  нито се чува при звънене. Звука си е пуснат, силата е на макс, не е в някакъв режим и т.н. Една вечер си играх доста с него и по някое време взе че изкара звук, но малко по-късно пак спря. Говорителя си е изправен - ако пусна клип от YouTube например, няма проблем 

Има ли как според вас с флашване на някакъв друг firmware да се оправи или да се върне поне някоя по-стара версия? Вчера го root-нах с Kings Root, така че ако това ще е полезно по-лесно да се оправи, ще съм благодарен за вашите съвети.

[Изображение: 20190414-104839.jpg]
Цитирай
Ecoflow
#2

Пусни му ресет(зануляване) и ще се оправи.Качи ли версията,си е задължителна операция.
Цитирай
#3

Реших проблема. Оказа се, че полифонията е за смяна  Симптомите съвпадат с това, което бях чел  че проблема е софтуерен. 

Проблема ми сега е, че някак междувременно успях да го флашна с къстъм ром, но искам да върна стоковия. С QFIL не мога да се справя - свързва се телефона  разпознава го, посочвам му отдолу каквото е необходимо да си флашне, но не се получава  Уж започва  но излиза една грешка след това (Sahara ала бала)  и дотам. 

Знаете ли дали мога да кача някакъв zip на sd картата и да го инсталирам оттам през recovery?
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)