Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Имате ли проблеми с порта за зареждане при Nokia 7 Plus?
#1

Здравейте, очаквам в края на седмицата да ми доставят Nokia 7 Plus и след като прочетох за разни проблеми свързани със жълтеене в някои части на екрана, сега се натъкнах и на друг много често срещан проблем свързан със порта за зареждане. Прикачвам линк към видео, на което е описан проблема:
https://youtu.be/czCyeaiVXPw
Срещали ли сте такива проблеми и при вашите 7-ци, защото честно казано почвам да се замислям дали да не откажа поръчката за телефона? По принцип съм изключителен карък, така че със сигурност не се осланям на "късмета" си, за да уцеля читава бройка Smile)
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

За няколко месеца съм нямал проблем с порта, дисплея, Тръмп, Путин или каквито и да са проблеми.
Мисля че се преекспонира с подобни проблеми. Няколко човека имат даден проблем , пускат клип и вече се мисли че е масов.

Изпратено от моят Nokia 7 plus с помощта на Tapatalk
[-] 1 потребител изказва благодарност на GodPetar за това мнение:
  • Crio
Цитирай
#3

Ок, благодаря за отговора. По множеството коментари изписани за двата проблема със дисплея и зареждането, изглежда че няма бройка която да не е засегната от тези проблеми....но явно все пак има и изключения.
Цитирай
#4

От над половин година съм с този телефон, досега нито един от споменатите проблеми не съм срещнал.

Изпратено от моят Nokia 7 plus с помощта на Tapatalk

Nokia 7 plus (TA-1055)
Samsung Galaxy Tab A 9.7 (SM-T555)
Samsung Galaxy NOTE II stock (GT-N7100)
LG Optimus L7 Slimbean
Цитирай
#5

И аз нямам подобни проблеми. Освен това се предполага, че телефонът има гаранция, ако възникне проблем. Не го мисли предварително.

Samsung Galaxy A5 - Nokia 7+
Цитирай
#6

Подобни проблеми с телефона не съм имал никога. Възможно е да се наблюдават при няколко броя телефона, но кой ли производител не само на телефони, но на каквото и да било няма дефектни бройки. Моят съвет е щом вече телефона е поръчан, не се отказвайте от него, в краен случай има гаранция, така че няма за какво да се притеснявате.

Изпратено от моят Nokia 7 plus с помощта на Tapatalk
Цитирай
#7

+1 и аз нямам проблеми. Четеш негативни мнения, защото хората са свикнали да се оплакват по форумите и затова в тях има главно теми за бъгове и т.н.
Цитирай
#8

(2019-05-03, 08:49:53)the7one написа:   ....Четеш негативни мнения, защото хората са свикнали да се оплакват по форумите и затова в тях има главно теми за бъгове и т.н.
Ами нормално да е така. Едва ли, на който всичко му е наред с устройството, да седне да пише за това.

 
Цитирай
#9

Явно имат фабричен дефект на някоя партида телефони. В семейството имаме три Нокии 7 плюс и на трите им замина порта за зареждане... Моят е дву-симов взиман от магазин за техника и го смениха гаранционно от Булграм, а другите два са едно-симови от оператор и за тях Булграм се правят на ощипани и се чудят как да откажат гаранция...
Иначе са много добри телефони за парите си, но тези ядове ми развалиха хубавото мнение за тях.
Късмет с телефоните и дано не случите на такъв дефект :-)
Поздрави :-)
Цитирай
#10

Август ще станат 2 год. от както го ползвам, и нямам никакви проблеми .

NEXUS 5 > LG G5 TITAN>NOKIA 7 PLUS
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)