Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Root на таблет DIVA QC-704GA
#1

Привет!

Имам нужда от помощ за root на въпросния таблет. Опитах с каквото намерих (Kingroot, Kingo root, Vroot, iRoot, Framaroot...) - дърво! Даже и не мога в рекавъри да влезна, стига до андроидчето и после никаква комбинация от бутони не може да го вкара в рекавъри... През adb се опитах да инсталирам SuperSU (намерих някаква сборка), но пак без успех. Някой дали е успял да се пребори с това чудо?
Потърсих и TWRP, но няма за този модел. Направо отчайващо... А ми трябва root, защото искам да го ползвам като панел в колата, с Car Launcher Pro и таблетът да се вкарва/изкарва в Airplane mode автоматично, с Macrodroid примерно. Или с Llama. Но без root не става. Ако пък успея да го накарам и да се включва/изключва при подаване на захранване ще е просто върхът! Но едва ли, включването си е доста играчка. Така че и заспиването с Airplane mode върши работа.

Благодаря на всички разписали се!

XIAOMI Redmi 4X

Моля, не ме цитирайте, ако коментарът Ви е след моя! Благодаря Ви!
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Много кофти таблет. Умираше от самосебеси... Nevermind, можеш да го руутнеш кингруут или с magisk. Аз останах с впечатление ,че и recovery няма.. Излизат ти някакви опции, но не се получава нищо.

Спомням си ,че с magisk беше много лесно. Просто инсталираш апк то и след това избираш една от опциите за инсталация от мениджъра на magisk. Понеже там няма отключване на bootloader, няма какво да ти пречи. TWRP няма.
Цитирай
#3

Благодаря ти, но проблемите "валят" един след друг...
Опитвайки се да инсталирам Magisk, както и някои други приложения получавам забрана за инсталиране от администратор! Инсталирането от неизвестни източници е позволено, но виждам, че таблетът е шифрован!
https://imgur.com/qWl2VbV
И никаква реакция чукайки на опцията! Май оттам идва целият проблем... Закупен е или по-скоро "измамно набутан" на бабата от Виваком. Явно гадовете са направили нещо и сега може би дори и те няма да могат да го разкодират. Пълна идиотщина, параграф 22...

XIAOMI Redmi 4X

Моля, не ме цитирайте, ако коментарът Ви е след моя! Благодаря Ви!
Цитирай
#4

Какво очакваш от такъв тип таблет?

Galaxy S9+ > Note 10+ 5G > Mi 9 SE - VIVACOM Heart
Цитирай
#5

Нищо специално не съм очаквал. Но не и да не може да се руутне. Правил съм го с много неизвестни като марка телефони. Затова и питам за съвет, може други да са минали по този път.
А иначе си работи добре, що да го хвърлям? Ще пасне на колицата за по-добър вид.

XIAOMI Redmi 4X

Моля, не ме цитирайте, ако коментарът Ви е след моя! Благодаря Ви!
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)