Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

amazfit verge version 3.2.3.0
#26

като се върна след работа, ще видя при мен дали вайбара показва текстовете в съобщенията. ако показва текст - ще пиша за да ти кажа и съответно ще видим къде е проблема.
от проблема с звука страдаха почти всички инсталирали бъгавото обновление по онова време. бяха минали две обновления за месец и проблема все още си стоеше до като пияните китайци не оправиха най на после звука и тогава си беше радост да се ползва часовника.
Този часовник излезе много здрав, поне при мен дойде на много изгодна цена, почти 110 лева под тази на която се продаваше в страната.
След покупката на този часовник си взех още една дузина на различни марки, като цените им са в пъти повече от verge, а реално не предлагат нищо повече. в избора помогна много suffer, за което отново му казвам Благодаря.

(2019-12-03, 11:54:51)S.7.R.3.L.0.K. написа:  Не успях да накарам вайбър да показва съдържание на съобщението на часовника, но всичко друго се оправи с ъпдейта. Благодаря.
При мен текста се показва и се чете съобщението. Настройките трябва да прегледаш.
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#27

На мен вероятно ще ми се наложи да правя разигравките от предната страница, защото с включен постоянно пулсомер, от 00:30 до 08:00 ми е паднала батерията с 4%. По-рано днес за 10-12ч батерията падна от 30-35% до 0%. При първото зареждане бяха доста по-добре нещата, ако не се лъжа.
Дисплея се оказа изключително добър. Намалил съм яркостта до 0 и пак го виждам много лесно навън. Преди това гледах ревюта на различни часовници на Huami и имаше навсякъде загатнато, че не се виждали много добре. Може би не е ставал въпрос за часовниците с amoled дисплеи. Не броим Stratos с неговия по-специфичен дисплей, който изисква светлина, която да отрази.

Samsung Galaxy Note 9 + LG V10
Цитирай
#28

Трябва да знаеш нещо важно за батерията на часовника. Когато заряда в батерията падне около 30% започва много бързо да се изтощава. Визирам това, че колкото по малко ток има в батерията - толкова по бързо процентите падат. Примерно, ако е напълно зареда, за един ден процентите може да паднат с около 20%. но когато батерията стане под 30% - дори за половин ден процентите може да паднат с 20. Зависи с какъв циферблат си в момента, оригиналните - държат добре батерията. Но има циферблати, които са правени от други хора, и един такъв циферблат може да глътне на ден дори 80% от батерията. Аз съм имал случай в който заради циферблат - батерията от 100% за половин ден е падала на 15%.
При мен яркостта е на 100% и батерията държи по 4-5-6 дни, зависи колко често светва или колко пъти отварям приложението на телефона за да се синхронизира с часовника.
Ако си сложил допълнителни приложения в часовника, някой от тях гълтат доста ток. Примерно, аз сложих един барометър, който ако го включа за десет секунди - батерията пада като за световно. А то часовника си има приложение за барометър - отваря се компаса, след това се натиска дисплея и се отваря ново меню в което се вижда барометър. И като затвориш компаса - и барометъра се изключва. А при външното приложение за барометър, дори при угасен екран - барометъра работи постоянно и съответно гълта ток 50-60 % за половин ден.
Цитирай
#29

Днес, пуснат в 12:30, след ресет и нещата, които са описани в другата тема, никакви неоригинални приложения и циферблати. От 12:30 до сега е паднал от 86% до 83% с постоянно мерене на пулса и разбираемо, блутут, без wifi. Това вече е добре.
Нито е руутван, нито съм се занимавал някога с адб и не смея да си правя експерименти.


Днес ново двайсе - при движение на ръката за да светне екрана, циферблата се мести леко наляво и после обратно надясно в старата си позиция, веднага след като светне екрана. Часовника е прясно ресетнат вчера... Оправи се с рестарт. Някой друг забелязва ли такива дребни глупости, които очевидно не са доизпипали по часовника.

Samsung Galaxy Note 9 + LG V10
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)