Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Motorola One слабо звънене и проблем с камерата.
#1

Здравейте!


От няколко седмици съм Motorola One с последен ъпдейт и имам проблем със звъненето. При обаждане звъни доста слабо, трябва да го държа винаги на максимум и да съм с доста шумна песен, за да мога да го чувам изобщо. Проблема е, че като е на максимум и нотификациите също са, което значи, че Messenger-а ми дъни или моите уши или на околните. Като пускам музика спийкъра си е доста силен. Това значи че има капацитет, но не се използва на максимум от ringer-а. 

Това което съм направил до сега:
-безкрайно ровене в настройките
-пробвах с фабричен рингтон - даже е по-зле, някои са доста тихи
-сейф моуд - няма промяна
-изключен ми е do not disturb
-пробвах с приложение, което би трябвало да разделя рингтона от нотификациите, но стана само по-зле, нещо не се разбраха с операционната система
-писах на Моторола съпорта, но за сега са безполезни
-писах в официалния моторола форум, но и там нямам отговор

Мислех си да не би звука от рингера да не минава през Долби Аудио и заради това да е по-слаб? Фабричен ресет е ненужен според мен, а и не ми се занимава да ъпдейтвам всичко на ново.


Другия проблем е, че при снимане екрана става черен за една секунда след това се връща на камерата, но снимката не излиза. Излиза чак след като се отворят Google Photos. През файловете не се появява. Май става след като изтрия снимки през Google Files а не през Google Photos. Има ли начин да се оправи или съм вързан да ползвам тъпите Photos? (Files ми беше по-удобно).
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)