Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

#1

Тема за обсъждане на новата фитнес гривна на Xiaomi - Mi Band 5 

                                            [Изображение: 3c6ae69cda1ce1d6b958837237455359-full.jpg]

От Huami официално потвърдиха, че вече са започнали работата по новото поколение Mi Band 5. По думите на Wang Huang, основател и председател на борда на директорите, съвместната работа с Xiaomi върху Mi Band 5 набира обороти. Що се касае до времето на презентацията, то за сега не е уточнено, но е сигурно, че нямало да се чака дълго. Съкратените срокове и съвместната работа позволиха да пуснат Mi Band 4 и потенциално е имало възможност петото поколение на фитнес гривната да бъде пуснато вече през следващата година.

Източник: >>>>>>

 
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

С Mi Band 4  не може да си плащат покупки в Google Pay, защото е с NFC модул, който работи изключително с китайските платежни системи.  По предварителна информация стана известно, че в петото поколение на Mi Band, Xiaomi възнамерява да приложи глобална поддръжка за NFC модула. Това ще позволи използването на безконтактни плащания не само в Китай, но и в други региони. Засега обаче не е ясно обаче кои платежни системи ще поддържа новото устройство.

[Изображение: cca9971e56feed97d150456fa3c59908-full.png]
Представянето на Mi Band 5 се очаква през второто тримесечие на 2020 г. Новата гривната на Xiaomi традиционно се разработва в  тясно сътрудничество с бранда Huami.

Източник: >>>>>>>

 
Цитирай
#3

Xiaomi Mi Band 5 - какво можем да очакваме от него: цък

 
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)