Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Инсталиране на приложение през Google Play
#1

Мога ли през google Play акаунта ми да инсталирам приложение на телефон който не е в България. Трябва ли от отсрещната страна да се потвърди или не.
Цитирай
Аксесоари
#2

Ако имаш акаунта му - може! Отваряш Гугъл плей от компютър(без значение лаптоп или настолен. Вписваш се с акаунта на мобилното устройство и инсталираш приложението като го посочваш. Когато устройството е в нета, приложението ще се инсталира!

времето е като парите - никога не стига
Цитирай
#3

Акаунта е на мое име така че не е проблем...но за да се инсталира приложението трябва ли на телефона да се потвърждава инсталиране или нещо подобно.
Цитирай
#4

Със сигурност на апарата ще се появи някакво съобщение, дали за потвърждение или че приложението е инсталирано успешно.
Цитирай
#5

Когато тръгнеш да инсталираш нещо от компа на телефон ,първо ще трябва да си напишеш паролата. После излиза съобщение, че се опитваш да си влезеш в акаунта на всичките свързани с акаунта телефони. Трябва да потвърдиш,може и от друг телефон.След инсталацията излиза съобщение, че програмата се е инсталирала нормално на телефона на който се инсталира.
Цитирай
#6

(2019-08-22, 21:26:03)miraco написа:  Акаунта е на мое име така че не е проблем...но за да се инсталира приложението трябва ли на телефона да се потвърждава инсталиране или нещо подобно.
Не, просто на апарата ще се получи съобщение, че апликацията е инсталирана успешно!

времето е като парите - никога не стига
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)