Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Сензорът за пръстов отпечатък работи, но за кратко
#1

Здравейте, уважаеми. Имам следния интересен казус. Притежател съм на Note 9 и като цяло съм много доволен от машината. От месец Май насам пръстовия отпечатък не работи нормално. Регистрирам го от настройките без проблем. Последващия тест минава успешно, след което отключвам апарата максимум два пъти и повече не разпознава отпечатъка. Тази операция съм я правил доста пъти и все по този начин протичат нещата.Тоест сензора работи, но нещо прекъсва последващите опити. Какво съм предприел? Освен, че премахвам и отново регистрирам отпечатъци, изтрих и системния кеш, чрез комбинацията от физически бутони и сервизното меню. Отново същото. С Андроид 9 съм, стоков и не мога да открия системното приложение, отговарящо за фингерпринт, за да изтрия и кеша от там. Правих преди това и фабрични настройки. Взел съм апарата Ноември месец и до Май нямах проблем. Отключвах и три банкови приложения с отпечатък до този момент, като след всяка пререгистрация на отпечатъка за кратко работеше и с тях. Надявам се, че тук ще намеря отговор, как да се справя с това и кое е системното приложение, отговарящо за сензора. Предварително благодаря за всеки полезен отговор!
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Щом си опитал с фабрични настройки и проблема остава, вероятно само в сервиз могат да ти помогнат.

                                                                          За "Благодаря" ->  Бутона
                                         
                                                                                     V
Цитирай
#3

ИЛИ се върни на 8.1
Smile)))))))

LG H990DS / NOTE 9 512GB DS
Цитирай
#4

Странното е, че днес работи цял ден след поредното триене и активиране на отпечатъци. А знаете ли кое е приложението за сензора, че не го намирам в настройките?
Цитирай
#5

Аз имаме телефонът от малко повече от месец, сензорът работеше перфектно и винаги отключваше от 1 опит, но след последния ъпдейт започна да създава проблеми и при мен.

Samsung Galaxy Note 4 SM-N910C Black
Цитирай
#6

И все пак някой може ли да каже кое е системното приложение отговарящо за пръстов отпечатък, за да изтрия кеша и данните. Не откривам такова на което пише fingerprint. Явно само триенето на системния кеш не е достатъчно.
.
Цитирай
#7

През Samsung members - интерактивни проверки какво показва?

Galaxy Note 9 Pie
Цитирай
#8

Ще използвам темата да попита, някой знае ли колко струва подмяната му. Може би след няколко месеца ще сменям батерията, а моя е мнооого надран и олющен а даже не знам от както. С Defender калъфа на самсунг съм няма никакъв допир до нищо. Та си мислех да сменя и него поне да не ме дразни.

Iphone 11 Pro Max 256 / Huawei P30 Pro 256
Цитирай
#9

Показва, че работи нормално
Цитирай
#10

Още ли не си разбрал, че проблема не ти е софтуерен, кеш и ред подобни. Трябва ти сервиз.

                                                                          За "Благодаря" ->  Бутона
                                         
                                                                                     V
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)