2019-10-13, 18:50:36
Ако трябва да ти казвам значи не ти трябва. Ако искаш повече инфо на техния сайт има.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Sent from my MI 9 using Tapatalk
OnePlus 3T
(2019-10-11, 13:56:14)Kn0cK3r написа: Специални благодарности на Чо![]()
Настроих Revolut-a по описаният от него метод в предишната страница и успях да си добавя Revolut виртуална карта към GPAY.
Цитат:Чо написа:
Има огромнен прираст на клиенти и не всички серии (BINs) карти са обновени по всички POS устройства на местните банки.
А дали бавно се актуализират или умишлено се бавят е вече друг въпрос.
(2019-10-18, 15:34:04)ole написа: Пробвах метода на Чо и не се получи... Изтрих виртуалната карта. Смених си адреса с реален такъв от UK, създадох нова виртуална карта, смених си обратно адреса и като добавих новата виртуална карта в GPay ми изписа, че не става за безконтактни плащания...
(2019-10-21, 12:49:53)Kn0cK3r написа: @bobybc
Преди да си заявя виртуална карта си смених адреса с UK. Създадох виртуална и веднага след това си върнах старият ми български адрес.
След това свалих GPAY версията, към която Чо е дал линк, и през GPay ръчно си добавих номера на виртуалната ми карта. Имам 8 успешни транзакции и нит оедна отказана. Моят BIN също е 4596 5480
(2019-10-21, 16:35:56)GH0STFACE написа: Ако се решите все пак да "шмекерувате" , ви препоръчвам след като въведете английския адрес повече да не го пипате и сменяте, нито обратно на БГ, нито на друг. Шанса да ви хванат и блокират е по-малък, отколкото да разцъквате адреси напред назад.По въпроса с адреса:
Sent from my Gangbang using Tapatalk
(2019-10-21, 18:34:16)Чо написа: По въпроса с адреса:
https://www.reddit.com/r/Revolut/comment...e_address/
They blocked some Apple Pay users using the same technique ( only for a while, until they changed to the real address ) - information from real-world friends.
Блокираха няколко Apple Pay потребителя използващи същата техника (само за известно време, докато не го сменят на реалния адрес) - информация от приятели от реалния свят.
Така, че всеки сам си решава с кой адрес да остане.
(2019-10-22, 10:37:39)GH0STFACE написа: Не вярвай на 1 човек, написал нещо си някъде. "Те блокирали няколко Apple Pay потребители", ама кои те, и кои потребители...ходи разбери.Споделих линк към дискусия, който предполагам, че си прочел.
Револют не ги е грижа ти дали си добавяш тяхната карта в Apple Pay или в G Pay и още повече пък да разбират какъв адрес вкарваш в последните 2 приложения. А ако го разбират, значи...Револют явно имат задна вратичка в аповете и те следятТях какво ги интересува рестрикциите на въпросните 2 приложения по региони? Ами не ги. Просто на късмет, хванали са ги че си сменят адресите и са ги блокирали до изясняване на случая.
(2019-10-23, 12:06:30)nanobanano написа: Райфайзен банк са пуснали приложение за безконтактно плащане с NFC
(2019-10-23, 12:06:30)nanobanano написа: Райфайзен банк са пуснали приложение за безконтактно плащане с NFC