Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Въпрос(и) за приложения на Андроид ТВ Philips 32
#1

Здравейте. Секцията за Андроид телевизорите е доста скромна, направо оскъдна. Или не са популярни или всеки притежаващ такъв е спец. Аз имам няколко въпроса. Понеже Гугъл ограничават използването на приложения от магазина си- не могат да се теглят защото показва несъвместимост с устройството, Е ли е възможно да се инсталират приложения от флашка и къде могат да се намерят ARK файловете на популярни приложения.  И моля не ми предлагайте да си взема ТВ бокс.

Човек се учи цял живот и ненаучен умира!
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Има доста програми които извличат apk файла от приложенията. Аз използвам Super Backup. Инсталирам желаното приложение на телефона, извличам apk файла и след това го качвам на флашка и инсталирам на телевизора. Инсталираното приложение го търси в настройки > приложения, защото най вероятно няма да ти се покаже при официално инсталираните.
[-] 1 потребител изказва благодарност на milss за това мнение:
  • rorosims
Цитирай
#3

Най-най-лесния вариант е да си инсталираш X-PLORE и от там по мрежата от компа разни апк-та.
Цитирай
#4

Инсталирай Aptoide и оттам си ги тегли
Цитирай
#5

(2019-10-23, 23:01:32)rorosims написа:   Е ли е възможно да се инсталират приложения от флашка и къде могат да се намерят ARK файловете на популярни приложения. 
Пишеш примерно Google Chrome apk. и ти излизат сайтове откъдето да го свалиш, например apkmirror.com. Качваш го на телевизора с флашката клонираш го с програма и ти излиза на началния екран при останалите приложения.
Цитирай
#6

(2019-10-23, 23:01:32)rorosims написа:  Здравейте. Секцията за Андроид телевизорите е доста скромна, направо оскъдна. Или не са популярни или всеки притежаващ такъв е спец. Аз имам няколко въпроса. Понеже Гугъл ограничават използването на приложения от магазина си- не могат да се теглят защото показва несъвместимост с устройството, Е ли е възможно да се инсталират приложения от флашка и къде могат да се намерят ARK файловете на популярни приложения.  И моля не ми предлагайте да си взема ТВ бокс.

Здравей колега мога да помогна доста по въпроса имам опит с андроид тв и боксове аз лично използвам един модел на xiaomi mi box S който е в пъти по добър от много телевизори с андроид.Колегата е споделил най лесно е да свалиш apk на файл и инсталираш aptoide tv и там имаш почти всичко необходимо и сваляш ако имаш интерес мога да ти напиша един сайт от който можеш да теглиш много моднати и кракнати приложения за андройд и андроид тв и след това мяташ на флашка и на тв то
[-] 1 потребител изказва благодарност на Lopiko за това мнение:
  • rorosims
Цитирай
#7

Аз имам интерес. Ако може линка на л.с.
Благодаря.
Цитирай
#8

Благодаря Lopiko. Приемам всякакви идеи и помощ. За жалост поради липсата на време напоследък не мога да опитам всичко, но правих някои неща, част от които не се получиха. Например извлякох с програма ark файла на мозила преместих го с флашка, но телевизора просто отказа да го инсталира. С BSplayer обаче успях. Ще пробвам и с идеите на вашия опит.

(2019-10-31, 23:51:37)rikob написа:  Пишеш примерно Google Chrome apk. и ти излизат сайтове откъдето да го свалиш, например apkmirror.com. Качваш го на телевизора с флашката клонираш го с програма и ти излиза на началния екран при останалите приложения.
Звучи добре, но до момента не съм се научил да правя клонинги на прилоения, нито зная с коя програма.

Човек се учи цял живот и ненаучен умира!
Цитирай
#9

Това е. В Aptoide TV също я има.
https://www.apkmirror.com/apk/felker-tec...-download/
[-] 1 потребител изказва благодарност на rikob за това мнение:
  • rorosims
Цитирай
#10

Влизаш в сайта A2zapk.com и търсиш дадено приложение пълно е с кракнати такива

Също така инсталираш си приложението es file exploler логваш се за google drive и след това в твоя профил в google можеш да си качваш apk файлове на гугъл диск примерно от телефона и вече ще ги имаш и на тв то като влезнеш в es file exploler
[-] 1 потребител изказва благодарност на Lopiko за това мнение:
  • rorosims
Цитирай
#11

https://telegra.ph/Televiziya-05-03

Изпратено от моят POCOPHONE F1 с помощта на Tapatalk
[-] 2 потребители изказват благодарност на musster за това мнение:
  • oxuboxu, rorosims
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)