Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Xiaomi Mi Watch - слухове, спецификации, коментари
#26

Е, не можеш да го сравняваш с verge. нищо общо нямат.
Различна ОS е най-малкото
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#27

(2019-11-23, 19:15:55)fotograd написа:  Разговор от часовника през телефона ще можеш да провеждаш, ако си търпелив и нямаш никакви претенции към сигнала. Човека с който ще говориш на десет секунди ще ти казва "ало, ало; не те чувам добре; да не затвори; много лошо се чува", но въпреки това е полезна екстра когато най вече телефона е далеч, ръцете са мръсни, на около има хора и се правим на тарикати и т.н.
Който иска да купува точно този часовник - да изчака до пролетта - ще са му оправили проблемите, ще са махнали патагонския език и ще може да се полза и при нашите мобилни оператори.
Мисля че сте абсолютно прави,  телефона е със базисен Английски и много от функцийте са на Китайски. Гаранция няма през АлиЕкспрес и ще има много неща, който ще дразнят.
Ето тук един си го е купил и вече пита за Глобал Ром и т.н.
https://forum.xda-developers.com/smartwa...e-t4002821
Въпреки всичко ще продължа да се оглеждам може да излезе нещо.
Инак ще трябва да се чака на пролет чак да дойде при нас. Аз лично ако успея да си го купя ще искам да го използвам с E-SIM с A1, с един телефонен номер.
Но това няма как да стане за сега.
Цитирай
#28

Не вярвам, че Е-сим ще работи в България. Според мен си заслужава да се изчака за глобална версия. Не съм виждал нещо с такава функционалност в този ценови диапазон. Ако не обяват глобална версия скоро обаче, ще трябва да се заоглеждам за различен вариант.

Samsung Galaxy Note 9 + LG V10
Цитирай
#29

Виждам че вече взе да се появява ни на други сайтове не само на Ali Express,  https://www.gearbest.com/smart-watches/p...id=2000001
Но цената все още е доста солена от първоначално обявената. Явно ще трябва да се поизчака за да си дойде всичко на място.
Цитирай
#30

За подобен часовник е нормално да бъде в рамките на този ценови диапазон. Има часовници на други марки, които са в пъти по скъпи. Но то големите надценките са от местните далавераджии. Чакайте часовника да се появи при нас - да видите за какво ще става дума - надценка поне 50-60% отгоре и по фрапантни случай ще има.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)