Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Протектор за дисплея на Honor 8X
#1

Здравейте,
тъй като дълго време носих телефона си без протектор и наскоро ми се наложи да плащам за смяна на дисплей, явно е дошъл моментът да се огледам за стъклен протектор, който да поеме евентуален удар в бъдеще. Това, което ме притеснява е, че съм пробвал най-малко 3-4 различни варианта и във всеки един случай резултатът е един и същ - перфектно залепяне в средата на дисплея и постепенно отлепване по ъглите, придружено със събиране на всякакви влакна там, където протекторът не е добре залепен.

Съществува ли реално вариант на протектор, който да прилепва както трябва по протежението на целия дисплей или за момента на пазара се предлага това, което вече съм изпробвал? Тук може би е моментът да кажа, че 360 градусовите кейсове, които са ми препоръчвани и друг път, просто не са моето и не бих купил такъв.
Благодаря ви Smile
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Имам телефона от излизането му точно преди година и дълго време го ползвах с оригиналния протектор,като през това време си търсих стъклен.Поръчах от Ali Express от няколко продавача,но всички бяха с по 2мм по-тесни от оригинала,което не беше добрия вариант.Не зная вече от къде къде ги поръчах,но ми дойдоха два протектора с идеалните размери и качество,единият от който залепих на дисплея и до момента съм с него,без да се е подлепил,отворил и тем подобни недостатъци.Вярно е,че много го пазя и не го пускам свободно в джобовете си,където имам я ключове или монети,но все пак,нямам и драскотина по стъклото.Така,че бих препоръчал да се пробват различни модели,докато се стигне до желаното качество,макар и сцената на малко по-вече средства.

Samsung Galaxy S III Mini >>>> Huawei P8 Lite >>>>Honor 8 x
------------------------------------------------------------------------------
ПОБЕЖДАВАТ САМО ОНЕЗИ,КОИТО ВЯРВАТ,ЧЕ МОГАТ ДА ПОБЕДЯТ!
Цитирай
#3

(2019-11-03, 11:08:02)buci59 написа:  Имам телефона от излизането му точно преди година и дълго време го ползвах с оригиналния протектор,като през това време си търсих стъклен.Поръчах от Ali Express от няколко продавача,но всички бяха с по 2мм по-тесни от оригинала,което не беше добрия вариант.Не зная вече от къде къде ги поръчах,но ми дойдоха два протектора с идеалните размери и качество,единият от който залепих на дисплея и до момента съм с него,без да се е подлепил,отворил и тем подобни недостатъци.Вярно е,че много го пазя и не го пускам свободно в джобовете си,където имам я ключове или монети,но все пак,нямам и драскотина по стъклото.Така,че бих препоръчал да се пробват различни модели,докато се стигне до желаното качество,макар и сцената на малко по-вече средства.
Проблемът е, че вече съм пробвал 4-5 различни варианта и резултатът е един и същ - или идва протектор, който е по-тесен от дисплея, респективно няма никакъв смисъл от него, с оглед на оголените ръбове или идва такъв, който е с размера на дисплея, но пък няма как да се залепи цялостно и за 2-3 седмици се отлепя по 1см от двете страни.

Не съм пробвал единствено тези с черното отстрани, по простата причина, че чисто дизайново не ме грабват, а и не са това качество, което ми се иска да бъдат.
Цитирай
#4

(2019-11-03, 11:21:27)nedqlkow написа:  Не съм пробвал единствено тези с черното отстрани, по простата причина, че чисто дизайново не ме грабват, а и не са това качество, което ми се иска да бъдат.
Не ти ги препоръчвам по две причини:
1.Черния кант свива екрана от двете страни
2.При залепяне,лепило има само на черния кант и след месец се разлепя.

Това е добър вариант и аз съм се насочил на там.Изгледай го.

https://www.youtube.com/watch?v=irZcIdDt_3Q

Samsung Galaxy S III Mini >>>> Huawei P8 Lite >>>>Honor 8 x
------------------------------------------------------------------------------
ПОБЕЖДАВАТ САМО ОНЕЗИ,КОИТО ВЯРВАТ,ЧЕ МОГАТ ДА ПОБЕДЯТ!
Цитирай
#5

Ползвам само силиконови поръчани от Алиекспрес и за двата телефона. Перфектни са! При одраскване се възстановява сам след 24 часа. Преди съм ползвал стъклени, но откакто ги открих тези не ползвам друго.
Цитирай
#6

Какви са тези силиконови протектори, колега дай линк.

Nokia 6630 EX, Nokia 5530 EX, LG GT540 EX, Sony Xperia U, CAT B15 EX, Nokia E52 EX, Sony Xperia S, LENOVO P70, Meizu M2 Note, Sony Xperia Z3+ EX, XiaoMi RedMi Note 3 EXXiaoMi Mi Note 3, HONOR 8X Blue Edition
Цитирай
#7

vi4444o написа:Какви са тези силиконови протектори, колега дай линк.
3D Full Soft Hydrogel Film for Honor 8X, пишеш в Алиекспрес и избираш тези с най големия рейтинг и да са с безплатна доставка.
[-] 1 потребител изказва благодарност на Santos71 за това мнение:
  • the_brave
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)