Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

OnePlus 7T Pro проблем - хоризонтални линии.
#1
Bug 

Ще връщам 7T Pro-то за замяна. Проблемът е доста често срещан в момента. На кратко:
 Не се случва всеки път! По време на зареждане, когато телефона стигне на високи проценти (80+ например), започват да се появяват хоризонтални линии по целия екран които премигват. 
Вчера видях във форумите на OnePlus че доста хора имат този проблем, дори някои вече са получили нов телефон, който също има проблема.
Това ме накара веднага да отворя RMA replacement и днес през ноща получих етикети за shipping (return). Утре ще дойде куриерът да вземе пратката, ще ъпдейтвам темата как се развиват нещата. 


Теми от OnePlus Forum:

Strange horizontal lines flickering

Important! problem oneplus 7t pro while charging

Във втората тема човекът е получил замяна и новият телефон има същия проблем. Свързал се е със support-a и са му отговорили, че знаят за проблема и работят по ОТА ъпдейт. Малко тъпо, че сега разбрах за това, след като вече трябва да го връщам..

LG G2 32 GB -> OnePlus 7T Pro (Haze Blue) 8GB / 256GB
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Аз много го харесвам този модел. Не знаех, че има масов проблем. А не е малко пари, че да се игнорира... Мисля даже да си взема такъв по Коледа.
Цитирай
#3

(2019-11-06, 22:47:42)donscot написа:  Аз много го харесвам този модел. Не знаех, че има масов проблем. А не е малко пари, че да се игнорира... Мисля даже да си взема такъв по Коледа.
Да определено е кофти, но същия проблем го е имало и при
, не знам колко е бил масов. Като цяло щом support-a е казал че ще го оправят с ОТА, сигурно е така, но дали замазват хардуерен дефект или наистина е софтуерен проблем, няма как да знаем.

LG G2 32 GB -> OnePlus 7T Pro (Haze Blue) 8GB / 256GB
Цитирай
#4
Photo 

Телефона вече е в Полша (от там идва и там им е сервиза). Доста бързо, вчера го взеха в 12 и днес сутринта в 6 в бил там, впечатлен съм. 
https://imgur.com/a/d6rmYPd

LG G2 32 GB -> OnePlus 7T Pro (Haze Blue) 8GB / 256GB
Цитирай
#5

Утре телефона ще е обратно в мен, т.е. само 6 дни им отне (четвъртък го пратих, в сряда е в мен). Доста съм впечатлен, за съжеление утре нямам възможност да го взема.

LG G2 32 GB -> OnePlus 7T Pro (Haze Blue) 8GB / 256GB
Цитирай
#6

Аз го зареждам със зарядното от oneplus 6t и нямам проблеми с хоризонталните линии.

Oneplus 7Т Pro Haze Blue 8/256
Цитирай
#7

(2019-11-13, 18:59:48)vesko_bg написа:  Аз го зареждам със зарядното от oneplus 6t и нямам проблеми с хоризонталните линии.
Късметлия. Вече някои хора получават ОТА ъпдейта който уж оправя проблема. От вчера съм със заменената бройка, нямаше хоризонтални линии при 1вото зареждане, но и при старата не се появяваха при всяко зареждане. Но днес загря 60 градуса от браузване(главно Relay for Reddit), това не е никак добре. Май пак ще трябва да се разправям. Колкото харесвам телефона, толкова и лоша реклама му направих с това връщане, да не говорим ако пак трябва да връщам заради новия проблем.

LG G2 32 GB -> OnePlus 7T Pro (Haze Blue) 8GB / 256GB
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)