Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ulefone Power 6
#1

Здравейте, потребител съм на форума от днес, и предварително се извинявам ако темата не е в правилния раздел.. Ако е така, моля тя да бъде преместена, където и е мястото... та нека започна.. Онзи ден си купих въпросния Ulefone Power 6, преди всичко гледах ревюта за въпросния телефон, и основната причина поради която си го закупих е , че УЖ всички хвалят "голямата му батерия.." която е 6350 mAh.. Използвам телефона основно за разговори, игри и ровичкане (фб, инстаграм, месинджър) както и за обикновени неща(влизане в настройки и т.н) и забелязах че батерията не отговаря на реалния си размер.. тоест снижава се по бързо от очакваното.. И въпроса ми е, дали има някой със същия апарат като моя и какви са му мненията спрямо батерията.. Благодаря предварително!
Цитирай
Ecoflow
#2

Нямам телефона, но следя информация за моделите от тази серия. Може да си свалиш приложение като Accu Battery, което при всяко зареждане на телефона ще мери заряда и така след 5-6 зареждания ще имаш идея колко е размерът на батерията.

Имай предвид, че по-голяма батерия не означава непременно по-дълго време без зареждане. Голямо значение има например колко енергия консумира процесорът и другите компоненти на телефона при работа. С други думи, по-лаком процесор ще яде повече батерия, по-икономичен процесор ще яде по-малко батерия. Отделно от това зависи и как се ползва - gps, камера, браузване, игри и т.н.

Относно този модел това, което знам от ревюта, е, че се представя по-слабо спрямо предшествениците си power 3 и power 3s откъм батерия. В това видео на 52-та секунда може да видиш сравнение на този модел с други два - Meizu Note 9, Xiaomi Mi 9T. И двата имат по-малки батерии като размер, но изкарват сходно или по-голямо време на екран - долу в левия ъгъл, където пише screen on. Mi 9T с батерия 4000 мах има 50 минути повече от power 6 с над 6000 мах.

https://www.youtube.com/watch?v=ZSSUJwFHEWw
Цитирай
#3

Благодаря за точния отговор! И аз гледах ревюта, и от доста години съм притежател на андроид както и да е.. и спрях всички процеси.. и започнах да играя една игра и в ревюто на смартфона дават че при игра батерията пада до 3-4 процента а на мен ми взе цели 10... за 30 минути.. яркостта не беше до край.. яркостта беше както в клипа я дават, и затова за момента не съм доволен от батерията.. и затова най-вероятно ще се наложи да изчакам някой нов ъпдейт, барем си подобрят малко апарата.. Защото със първоначално включване ми поиска ъпдейт и аз го ъпдейтнах.. Ако има други хора с мнения, моля да споделят! Благодаря ви предварително! Успешен ден !
Цитирай
#4

Мнения на потребители за Ulefone Power 6 на 4PDA - тук

 
Цитирай
#5

Играта ако е Rumble Stars нормално да ти яде батерията Smile

Pixel 7 Pro Hazel 
Цитирай
#6

Дори като си сърфирам във Facebook, Меssenger, Instagram и то за малко време батерията пада доста бързо.. Имам една Nokia 6 която е с 3000 mAh и консумацията на батерията е една и съща.., което не е нормално.. Поне трябва да има някакво подобрение, а аз не виждам.. Изчистил съм си целия андроид.. спрял съм Services process, които са ми ненужни, яркостта на телефона е ниска.. и отново точи и точи батерия... Нещо има, което трябва да се пипне.. След Софтуерния ъпдейт, не съм правил Hard Reset, но може да опитам.. Още се чудя..
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)