Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Huawei p30 lite за iphone 6s
#1

Здравейте на моя телефон huawei p30lite му се пукна дисплея и искам да го продам за около 300лв а ми предлагат iphone 6s 16gb. Искам да ви Попитам дали си заслужава да го заменям и дали ако го дам да му искам още пари
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

(2020-01-12, 13:59:14)lubo86 написа:  Здравейте на моя телефон huawei p30lite му се пукна дисплея и искам да го продам за около 300лв а ми предлагат iphone 6s 16gb. Искам да ви Попитам дали си заслужава да го заменям и дали ако го дам да му искам още пари
Антикварен магазин ли мислиш да отваряш? Задай си въпроса, защо някой ще сменя Айфон за телефон среден клас и пукнат екран!
Обади се в сервиза на Хуауей на ул. Леге 6 и се поинтересувай колко пари му е смяната. Отделно ще си продължи гаранцията.
Цитирай
#3

На този 6s, със сигурност батерията ще е за смяна.. Щом ти иска бартер и то със пукнатия дисплей, със сигурност ще има нещо нередно. По добре си смени екрана и си свиркай. С такива бартери не се занимавай.
Цитирай
#4

Ok благодаря ще видя колко струва дисплея, а има ли вероятност да е пукнат само тъча и да се смени само той или тя са залепени и се сменят заедно
Цитирай
#5

Абе как ще замениш чисто нов телефон за Айфон на 10 години... ти чуваш ли се? Big Grin Big Grin Big Grin Особено, ако собственика на айфона е ъпгрейдвал iOS значи че в момента телефона работи бавно като костенурка. Навремето тамън беше излезнал Айфон 4 и аз като младеж-келеш си го взех. Беше супер до първия ъпдейт. Мръсните помияри нарочно забавят телефоните си, за да те накарат да си купиш следващият модел.

Huawei Mate 20 Lite  Cool
Цитирай
#6

В случая, не си заслужава да се взема, защото аз ходих да гледам iPhone 11 и с този дисплей, спрямо OLED не си заслужава, а какво остава за стар iPhone, като този, който има големи рамки, малък дисплей и стари характеристики, както и слаба батерия вече. А това за ъпдейтите, не е така, спрямо iPhone 8 и Samsung Galaxy Note 9, iPhone се справяше по-добре.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)