Защо има ДВЕ ТЕМИ за актуализация в този раздел
Чета и се чудя къде е моето мнение от преди 3-4 часа
Гледам, търся и го намирам ....в друг подраздел с подобно име.
МОЛЯ, някой администратор да ги събере в едно за да може за напред да е всичко концентрирано
Изпратено от моят Samsung S20U/ SM-G988B с помощта на Tapatalk
When a man lies , he murders some part of the world
(Последна редакция: 2020-04-23, 23:12:16 от OGIER.)
(2020-04-23, 23:22:25)NoMaD написа: Едната тема е за Galaxy S20 Ultra 5G, а другата е за Galaxy S20/S20+.
Да де, ама то целият раздел е общ за всички модели, а и рядко( даже за сега не е имало актуализация само за един отделно )
Според мен така е много по не ясно отколкото ако на всеки пост пишем за кой под модел S20 серията коментираме
(2020-04-24, 00:46:35)hazART написа: Да де, но ако са обвързани всички теми, например за аксесоари, хардуерни проблеми, батерия и др., тогава ще настане още по-голямо объркване.
НЕ, разбира се че не това имах предвид!
А само за АКТУАЛИЗАЦИИ , те са паралелни и за трите модела
1 потребител изказва благодарност на OGIER за това мнение:1 потребител изказва благодарност на OGIER за това мнение • oxuboxu
Днес има нов Ъпдейт, аз разбира се споделих снимка отново в подсекцията за 20 плюс :/ НО адски ме подвежда тези две под теми за актуализации
Та: принципно на него пише че е за сигурността само, но камерата при мен вече фокусира мигновено на автоматично от близък на по-далечен обект ( дори и на 108 МП, там има леко забавяне, но определено е в пъти по-бързо )
4 потребители изказват благодарност на OGIER за това мнение:4 потребители изказват благодарност на OGIER за това мнение • dika, OliQueenBG, oxuboxu, TNTKZ
(2020-04-29, 10:24:09)OGIER написа: Днес има нов Ъпдейт, аз разбира се споделих снимка отново в подсекцията за 20 плюс :/ НО адски ме подвежда тези две под теми за актуализации
Та: принципно на него пише че е за сигурността само, но камерата при мен вече фокусира мигновено на автоматично от близък на по-далечен обект ( дори и на 108 МП, там има леко забавяне, но определено е в пъти по-бързо )
Ъпдейтът ATD5 ли е ? Защото четох, че предстои АТD5. С АТD3 са пооправили камерата.
######
Поразрових се. ATD5 е наличен за някои региони от вчера.
"Perfection is not attainable, but if we chase perfection we can catch excellence."--- Vince Lombardi
(Последна редакция: 2020-04-30, 19:00:39 от oxuboxu.)