(2020-06-01, 08:46:53)nowhere написа: Значи да разбирам, че с не много ръчкане може да си изкара 2 днис около 5-6 часа СоТ? А някакви други "трикчета" прилагаш ли му за толкова СоТ? Примерно аз на С10е го ползвах с черна тема, и бях пуснал пауър сейвинг, който ограничаваше CPU-to do 70% и там още някакви други работи за да държи около 5 часа СоТ, което беше добре. Ама без донастройките положението беше плачевно. 
Никакви трикчета не правя. Даже както виждаш съм си с бяла тема защото тъмните не ми харесват. Никога не съм ги харесвал.
Единствено, че когато съм на работа и е на 4G там, не си играя много с телефона. Да кажем, че през работния ден правя 2 от общо 8 часа СоТ, тоест 2-та часа са на 4G и максимална яркост.Останалите в нас на WIFI и 40% яркост. Тук има два режима на пестене на батерия. Първия ограничава фоновите данни, максималната яркост, спира AoD и вибрацията. Може да се редактира обаче и да настроиш кое от всичките да спира.
Втория ограничава всичко от първи + спира WIFI, блутут и местоположение, кратки известия, намалява скоростта на кадрите и превключва на черна тема. Отново може да се редактира всичко без черната тема тук.Не ги ползвам, само проверих какво правят. Намаляването на кадрите кара телефона направо да лагва и не вярвам някой да си го причини за да спести батерия за 2 часа повече. Става за крайни случаи, ако си далеч от електричество.
Пп. Мисля, че 2 дни с 5-6 часа СОТ няма да са проблем. Просто аз няма как да изкарам 2 дни с който и да е телефон, с до 4000 мач. батерия. С Поко изкарвах до втория ден докато се върна от работа и пак го включвах в зарядното за малко за да изкарам докато си легна.