При Miui 13 има един проблем който веднага забелязах. При тъмен режим който аз ползвам основно не могат да се настройват индивидуално приложенията които не желаем да ползват този режим. Проблема е, че не се зареждат приложенията в "още опции за тъмен режим". След като се зачетох се оказа, че този проблем го има при всички модели на xiaomi и проблема ще бъде отстранен в следващ ъпдейт.
Изпратено от моят POCO F2 Pro с помощта на Tapatalk
Благодаря, но метода не работи при мен. След последната стъпка ми изписва: unable to complete action
И езика и региона ми е на UK. Ударих и един рестарт за всеки случай. Изчетох цялата тема и тук и в XDA,
но резултата е същия...
(2022-04-30, 08:16:51)rosenirs написа: При Miui 13 има един проблем който веднага забелязах. При тъмен режим който аз ползвам основно не могат да се настройват индивидуално приложенията които не желаем да ползват този режим. Проблема е, че не се зареждат приложенията в "още опции за тъмен режим". След като се зачетох се оказа, че този проблем го има при всички модели на xiaomi и проблема ще бъде отстранен в следващ ъпдейт.
В такъв случай с право изчаквам,, тъй като имам приложения, които нямат тъмен режим и са неизползваеми с този на MIUI. Само да не се окаже вечен фючър.
Някой който е обновил до miui 13 има ли проблем с отчета за доставка на смс? Сега забелязах, че не ми го отбелязва , но незнам дали е нещо временно от оператора или проблем след обновяването.
П.С. Обнових приложението ръчно и се оправи .
(Последна редакция: 2022-05-03, 14:00:15 от rosenirs.)
Ще има MIUI. Приключиха с новите версии на Андроид. Предвид възрастта на телефона, това е очаквано. За времето му на ползване, много неща минаха, много проблеми, големи изцепки от страна на Xiaomi.
Като цяло, доволен съм от телефона. Смятам да го ползвам до пролетта на следващата година. Ако новият S23 Ultra е ОК, смятам да се върна на Самсунг. След толкова години на Xiaomi телефони, ще остава китайците да се научат как се прави софтуер.
За телефон за 600 лв., желязото си е добро! Още повече скритата селфи камера и липсата на дупка в дисплея. И правия дисплей, че тия кривите...
Няма перфектен телефон!
Изпратено от мобилния в движение
Cognosce te ipsum!
(Последна редакция: 2022-08-13, 23:09:22 от kayovas.)
Здравейте, по погрешка деактивирах системното приложение themes 2.0.6.5-global и сега не знам как да го активирам повторно. Моля който знае да помогне.
lg O3d ех,RN5 ex. meizu 16, RN7 ex, vivo Z5X ех,Santin Actoma Ace ex,POCO F2 Pro
(Последна редакция: 2022-08-14, 11:01:08 от stivyo.)
(2022-11-23, 23:24:14)hamilcar написа: Някой има ли идея дали ще имаме някакви ъпдейти поне на UI или сме тотално чао за каквото и да е.
Чакаме MIUI 14 догодина, но Anоroid 13 няма да получим! Но така или иначе голяма разлика му А10,11,12 няма, не и в ежедневието. Важното да е полиран добре software-ът. За напред при желание може да се инсталира А13, А14 на LineageOS, понеже за сега НЕ виждам смисъл да се сменя POCO F2 за каквото и да било.
(Последна редакция: 2022-11-24, 13:43:38 от udolini.)
Нашето телефонче е оставено за втората вълна ъпдейти на Поко телефони през годината. Единствено можем да се надяваме на по-бърз ъпдейт, ако китайците пуснат за К30Про и след това през xiaomi.eu. Общо взето това ще му е последния MIUI ъпдейт, така мисля. Със сигурност няма да има Андроид ъпдейт.