Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Проблем при използване на LTE мрежа
#1

Здравейте, понеже не можах да открия подобна тема, реших да отворя такава.
От около месец и малко използвам Poco F2 6GB/128GB и от около 2 с седмици имам следния проблем: малко след последния ъпдейт на MUIU телефона ми започна да губи постоянно LTE или 4G мрежата.. ама под постоянно имам предвид че в момента в който я пусна като опция на картата и започва постоянно да търси сигнал в момента е който намери се стабилизира за 5-10 секунди, после пак го губи и така един постоянен кръговрат докато не избера да премине картата на 3G. Обаче и тогава от време на време ми прави по същия начин но по рядко да кажем 5-10 пъти за целия ден. Сменихме картата с нова, вкарахме на ново настройките и ефект няма. Е началото когато го купих имах пак подобен проблем само че тогава се оказа че устройството си беше загубило и двата IMEA и след около 10-12 часа си ги възстанови от самосебе си и картата си заработи нормално тогава.. но сега не е така. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да даде идея къде и какво да пробвам да настроя, че вече ми действа доста изнервящо цялата ситуация....
Цитирай
#2

Препоръчително е след всеки "важен" ъпдейт да се прави възстановяване до фабрични настройки. Не е задължително, ако нямате проблеми с телефона. Ако никой не се се оплаква от такъв проблем , най вероятно това е решението, колкото и неприятно да е. Не е препоръчително също така и приложенията да се възстановяват от архив. Стига причината за това да не се окаже от картата , оператора, обхвата или друга подобна .
Цитирай
#3

Както казах.. проблема не е от картата понеже я смених с нова, настройките на ново ми ги пратиха и уж си провериха нещата от оператора... А1 визирам.
А добре, след като съм го ъпдейтнал и сега му дам да си възстанови фабричните настройки нали след тази процедура пак ще трябва да ъпдейтвам и да има вероятност пак така да се получи?? И може ли да е от ъпдейта или няма такъв вариант...
Цитирай
#4

Няма да ъпдейтваш след ресет. Тази процедура не премахва инсталираните ъпдейти. Ако се притесняваш ,че не е така поне ще си пробвал дали ъпдейта ти пречи на работата на телефона.
Цитирай
#5

Благодаря за информацията довечера когато имам време ще пробвам.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)