Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Samsung activ 2 не се сдвоява автоматично след прекъсване на блутут връз
#1

Здравейте телефона е самсунг нот10 часовника актив 2, след като получих андроид 12на телефона имам проблем.Прекъсне ли блутут връзката след това не се възстановява дори и да са едно до друго. Моля за помощ че е супер изнервящо.Връщах и фабрични до първия рестарт на телефона всичко е ок рестартирам ли го и се почва ужаса,дори и през приложението wear не може да се свърже като му дам свържи.Също така не му работи и опцията за отдаличено свързване.
Цитирай
Аксесоари
#2

На часовника върна ли фабричните настройки? Преди да му ги върнеш си направи backup.
Цитирай
#3

Да и на двете устройства връщам фабрични и то два пъти за 5 дни,един ден ползване и на другия ден рестартирам или изключвам телефона и няма сдвояване след пропадане на връзката помежду им.Влизам в приложението wear дава ми опция да ги свържа върти и нищо.А по интересното е че след като изключа блутута от панела със преки пътища и го включа веднага ги сдвоява веднага.
Цитирай
#4

Колеги дайте някакви идеи дори и нелогични да пробвам защото то се не търпи,така не мога да го използвам Bu
Цитирай
#5

- Изчисти данните на plugin-а, който се инсталира при откриване на часовника от Galaxy Wearables.
- Деинсталирай plugin-а защото той след като се свърже с часовника пак ще си го инсталира.
- Премахни часовника от Galaxy Wearables и от Bluetooth.
- Върни фабричните настройки на часовника.

Това са идеите, които ми идват на първо време. Не нужно да бъдат в изброената последователност.
[-] 1 потребител изказва благодарност на sapiora за това мнение:
  • i770514
Цитирай
#6

Благодаря ти колега,всичко това го направих и около един ден работи и до там. Отдалеча ли ги да загубят връзка и не се свързват автоматично.Часовника го вързах към ксялмито и бачка без проблем,а към нота вързах фитнес гривна и тя работи без проблем.
Цитирай
#7

Връщай фабричните настройки на телефона.
Цитирай
#8

Здравейте. И аз имам сходен проблем. Телефона е Samsung A31 с гривна Fit2. Постоянно гривната се разкача от телефона. Дори директно я няма в устройствата в Galaxy Wear. Имам Buds които са вързани и те дори и да не се използват си стоят. Обаче Fit-a откачи ли се, все едно се изтрива от Wear-a и всеки път ги сдвоявам на ново. Връщах и аз фабрични настройки на гривната и нищо...
Цитирай
#9

Моя замина за сервиза,днес ще ми е готов и ще видим.
Цитирай
#10

(2022-02-01, 12:53:36)lilliya_petrova написа:  Здравейте. И аз имам сходен проблем. Телефона е Samsung A31 с гривна Fit2. Постоянно гривната се разкача от телефона. Дори директно я няма в устройствата в Galaxy Wear. Имам Buds които са вързани и те дори и да не се използват си стоят. Обаче Fit-a откачи ли се, все едно се изтрива от Wear-a и всеки път ги сдвоявам на ново. Връщах и аз фабрични настройки на гривната и нищо...

Малко по-горе са дискутирани подобни казуси. Ако си изпълнила всички и няма подобрение - сервиз е спасението.
[-] 1 потребител изказва благодарност на sapiora за това мнение:
  • lilliya_petrova
Цитирай
#11

Android 12 се оказа при мен проблема.Беше в сервиз сменена две платки там някакви пише.И дойде със андроид 11.Докато не го ъдейтнах до 12 нямаше проблем.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)