Да взема да сефтосам темата
S20 plus, първо зареждане. С включен блутут, заради часовника и включен NFC. Уточнявам, че не е играно на игри и резултата е на 60Hz. Фейсбук, тапата, вайбър, месинджър, малко снимки, малко YouTube, ръчкане по настройките.... Мисля, че като за първо зареждане е доста прилично. Надявам се с времето да се оптимизира батерията и резултатите да са по-добри.
Изпратено от моят SM-G985F с помощта на Tapatalk
1 потребител изказва благодарност на any9 за това мнение:1 потребител изказва благодарност на any9 за това мнение • OliQueenBG
(2020-03-14, 00:25:59)any9 написа: Да взема да сефтосам темата
S20 plus, първо зареждане. С включен блутут, заради часовника и включен NFC. Уточнявам, че не е играно на игри и резултата е на 60Hz. Фейсбук, тапата, вайбър, месинджър, малко снимки, малко YouTube, ръчкане по настройките.... Мисля, че като за първо зареждане е доста прилично. Надявам се с времето да се оптимизира батерията и резултатите да са по-добри.
Изпратено от моят SM-G985F с помощта на Tapatalk
Според мен резултата е слаб за батерия 4500 mah Samsung винали са били слаби от към издражливост на батерията.
LG Optimus 2x > Samsung Galaxy S III > LG G2 > Samsung Galaxy S6 > Samsung Galaxy s7 [b]> Samsung Galaxy s8 > Samsung Galaxy S9 [b]> Samsung Galaxy S10 >[/b][/b]
(2020-03-14, 22:02:33)icokazanovata написа: Кажи ми е тази програма за забрана на самсунг колега
Доволен съм. Всичко включено, голямо бърсане падна! Използвах програма за забрана на сумати глупости на самсунг.
Пробвай някой disabler , аз на s7 edge използвам от 2 години "Package Disabler Pro" за Самсунг, провери дали го има все още, ако ли не някой подобен disabler с повече райтинг си избираш(те работят на сходен принцип).
Успех !
Google Nexus 7 32GB 2012 5.1.1 stock | + | LG G2 5.0.2 stock | + | Samsung Galaxy S7 Edge 32 GB 7.0 stock / VVT | + | Xiaomi MI Note 10 Lite
A journey of a thousand miles begins with a single step - Lao-tzu
1 потребител изказва благодарност на master89q за това мнение:1 потребител изказва благодарност на master89q за това мнение • oxuboxu
Всичко включено, но забранени сумати глупости?
Може ли малко повече информация за това как е ползван телефона? Примерно колко от тези 11 часа на екран са на зарядно, какъв интернет, с каква осветеност, Hz и т.н. Също така Ю-тюб е активен 14 минути пък харчи 18 процента (във фонов режим пък е 2 часа). Добре е да се разясни за да не се юрнат хората да спират, деинсталират и т.н процеси и приложения, които може и да не знаят за какво служат, но да са необходими за добрата работа
И да, за мен тази статистика не може да е пример за нормално ежедневно използване.
(Последна редакция: 2020-03-15, 10:49:59 от Maxpainus.)
(2020-03-15, 10:31:49)Maxpainus написа: Всичко включено, но забранени сумати глупости?
Може ли малко повече информация за това как е ползван телефона? Примерно колко от тези 11 часа на екран са на зарядно, какъв интернет, с каква осветеност, Hz и т.н. Също така Ю-тюб е активен 14 минути пък харчи 18 процента (във фонов режим пък е 2 часа). Добре е да се разясни за да не се юрнат хората да спират, деинсталират и т.н процеси и приложения, които може и да не знаят за какво служат, но да са необходими за добрата работа
И да, за мен тази статистика не може да е пример за нормално ежедневно използване.
То се вижда, само на батерия. С пуснат интернет - и двата, даже обхвата е по гаден тук в тази панелка. Пуснат блутут и свързана гривна, да подчертая само във вкъщи на 1/3 светлина с филтър на синя такава. Постоянно включен gps /използва се само когато е включено приложението, а вчера много си играх с такива 5 броя-това ми е работата, настройвах ги и си прехвърлях точките/. Телефона е на тъмен режим и с включена програма за реклами.
SGS2>SGS4>SGS6>SGS8>SGS10>SGS20+>SGS22+>SGS23+
Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm
Galaxy Buds Pro
Пропускаш една важна подробност. В андроид 10 статистиката на батерията е за денонощие, а не от момента, в който си изключил телефона от зарядното. Виждам, че от 0:00ч до към 1:30ч през нощта си ползвал телефона, което означава, че от тези 11 часа SOT трябва да извадиш час и половина и така релния резултат с едно зареждане ти е 9ч30м SOT.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch 4 Samsung S20 PlusSamsung S10Samsung Note 9
1 потребител изказва благодарност на ivan_vylka за това мнение:1 потребител изказва благодарност на ivan_vylka за това мнение • oxuboxu
(2020-03-15, 11:06:20)kaktus_78 написа: То се вижда, само на батерия.
Ако приема, че е така, това означава, че от около 7 и нещо сутринта до 19 и нещо вечерта телефона е работил на екран 11 часа. Вероятно това ти е работата и не си го ползвал един час докато си закусвал, обядвал, ходил до тоалетна и т.н
Според мен пак не може да е пример за нормално ползване, но поздравления за резултата
(2020-03-15, 11:13:15)ivan_vylka написа: Пропускаш една важна подробност. В андроид 10 статистиката на батерията е за денонощие, а не от момента, в който си изключил телефона от зарядното. Виждам, че от 0:00ч до към 1:30ч през нощта си ползвал телефона, което означава, че от тези 11 часа SOT трябва да извадиш час и половина и така релния резултат с едно зареждане ти е 9ч30м
Пич, аз няма да споря със стената, изключих телефона от зарядното в 8 и някакви минути. И 11ч бърсане до вечерта. Спасявай се!
SGS2>SGS4>SGS6>SGS8>SGS10>SGS20+>SGS22+>SGS23+
Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm
Galaxy Buds Pro
(2020-03-15, 11:29:25)kaktus_78 написа: Пич, аз няма да споря със стената, изключих телефона от зарядното в 8 и някакви минути. И 11ч бърсане до вечерта. Спасявай се!
В случая стената си ти "пич". Ясно се вижда кое колко е. @ivan_vylka е прав, но не знам защо се мъчи да дава обяснение на стена. Кой лъжеш сега? Само себе си. Хайде "спасявай се!" както казваш.
Не очаквай помощ и съвети в бъдеще с това отношение.
Здравейте! Нека и аз да пиша своите впечатления. С s20 обикновения съм. Снощи го включих за пръв път от 0 до 100 процента. И ме изкара почти 24 часа, като SOT беше точно 7 часа и 6 минути, когато батерията ми беше на 1 процент. Сега падна съвсем и го включих пак. Надявам се, че това е добър резултат, поне аз съм доволен.
(Последна редакция: 2020-03-15, 22:39:55 от rusnakaa.)
1 потребител изказва благодарност на rusnakaa за това мнение:1 потребител изказва благодарност на rusnakaa за това мнение • OliQueenBG
При мен положението е доста по-добро, като се има в предвид, че през цялото време има свързан часовник към него, даже от няколко часа, понеже вече изкуквам вкъщи, съм свързал и двата ми смарт часовника едновременно
Хубавото е, че тези дни се чака актуализация, която да подобри батерията и още други бъгове. Все до края на извънредното положение ще дойде и ще сме готови за нормалния начин на живот да можем да разчитаме на батерията и когато сме навън
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch 4 Samsung S20 PlusSamsung S10Samsung Note 9