Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Проблем с Facebook Lite - тъмната тема изчезна от настройките
#1
Question 

Та, проблема е описан в името на темата. Да питам - който от вас го полза, дали има същия проблем (да знам дали проблема е глобален или е в моя телевизор)?
Цитирай
Аксесоари
#2

Там си е. [Изображение: 0b349071adb1aef0f297a4d02662267c.jpg]

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

VOG-L29, HW GT4, KM6 Deluxe, KM2 Plus Deluxe, Mi TVBox S 4K, Mi TVStick 4K 
Цитирай
#3

Кое е версията на приложението при теб? При мен, след последния ъпдейт (v.298.0.0.10.115) изчезна. Бих му рисет - пак я няма. А със светлата тема съм отвикнал и ме дразни.
Цитирай
#4

Като твоята.

VOG-L29, HW GT4, KM6 Deluxe, KM2 Plus Deluxe, Mi TVBox S 4K, Mi TVStick 4K 
Цитирай
#5

Баси! Освен да го деинсталирам и инсталирам отново...

П.П. Деинсталирах го, после го инсталирах пак. И...същия чеп - суича за тъмна тема липсва.

С една дума...педераси, милорд!
Цитирай
#6

(2022-04-15, 22:11:15)imthedevil написа:  Баси! Освен да го деинсталирам и инсталирам отново...

П.П. Деинсталирах го, после го инсталирах пак. И...същия чеп - суича за тъмна тема липсва.

С една дума...педераси, милорд!
Да не си с бета версия,аз инсталирах за проба лите версия,и при мен също има тъмна тема.


Прикачени файлове Миниатюри
   

Huawei P30
Цитирай
#7

Цъ, не съм - единствената бета (която ползвах дълго време) беше на Skype. Това си е нормалния Lite. То и да има beta, аз в сторе-а не я откривам.
Цитирай
#8

Като си помислиш, че сме с еднакви телефони направо е невероятно. Делна ли кеш и данни преди ънинстола? (не подценявам интелекта ти)

VOG-L29, HW GT4, KM6 Deluxe, KM2 Plus Deluxe, Mi TVBox S 4K, Mi TVStick 4K 
Цитирай
#9

(2022-04-16, 17:59:01)alexbg67 написа:  Като си помислиш, че сме с еднакви телефони направо е невероятно. Делна ли кеш и данни преди ънинстола? (не подценявам интелекта ти)

Да, и на мен това ми е супер странно. Иначе първо трих кеша (и нищо не се промени). После изтрих кеша и дейтата (и пак нищо не се промени). Накрая го деинсталирах и инсталирах отново от стора (и...изненада - нищо не се промени). Май се изчерпах от към идеи. Sad
Цитирай
#10

Върни някоя по-стара версия на 1во време...

VOG-L29, HW GT4, KM6 Deluxe, KM2 Plus Deluxe, Mi TVBox S 4K, Mi TVStick 4K 
Цитирай
#11

(2022-04-17, 18:50:23)alexbg67 написа:  Върни някоя по-стара версия на 1во време...

Аз нещо друго се замислих (но още не съм го пробвал) - дали пък ако не инсталирам Lite-а от App Store-а, няма да се случи нещо по-различно. А иначе, ще потърся по-стара версия.

Така, ъпдейт на ситуацията - има нещо много криво, но не разбирам на какво се дължи. До тук:

  • Пробвах с по-стара версия (от преди 1 месец) - нищо не се промени (опцията за тъмната тема липса)
  • Изтеглих Lite-а през AppStore-а (е, той линка препраща към сайта на FB, та...) - отново нищо не се промени (опцията за тъмната тема продължава да липсва)
  • В безизходицата, пробвах и превключване тъмна-светла-тъмна теме на самия телефон (макър че, не виждам връзка) - също без никакъв ефект
  • За да е пълен абсурда - и рестартирах телефона (също не доведе до нещо по-различно)
Честно казано, се изчерпах от към идеи. Sad
Цитирай
#12

Проблема не е от версиите, за всеки профил се правят ъпдейти на приложенията, при някои профили тъмната версия е премахната, между впрочем литето е орязано от към опции, пълна тъпня е, инсталирайте си основното приложение!
Цитирай
#13

(2022-06-24, 22:07:31)stм написа:  Проблема не е от версиите, за всеки профил се правят ъпдейти на приложенията, при някои профили тъмната версия е премахната, между впрочем литето е орязано от към опции, пълна тъпня е, инсталирайте си основното приложение!
Лайта е чудесно приложение, не съм съгласен. Иначе трябва да полвам стандартния Фейс, че и гнусния месинджър. Лайта ги обединява, както си беше преди години.
[-] 1 потребител изказва благодарност на imthedevil за това мнение:
  • alexbg67
Цитирай
#14

(2022-06-25, 03:55:48)imthedevil написа:  Лайта е чудесно приложение, не съм съгласен. Иначе трябва да полвам стандартния Фейс, че и гнусния месинджър. Лайта ги обединява, както си беше преди години.

То ги обединява, но повечето функции ги няма, ако си администратор на група например, от литето няма опция да изтриеш дадена публикация от групата и още куп други функции от към, които е орязано, тъй че ако телефонът не е слаб за препоръчване е основното приложение и месенджера, който пък според мен е излишен, можеше всичко да бъде в едно приложение както беше едно време.
Цитирай
#15

(2022-07-17, 18:53:16)stм написа:  То ги обединява, но повечето функции ги няма, ако си администратор на група например, от литето няма опция да изтриеш дадена публикация от групата и още куп други функции от към, които е орязано, тъй че ако телефонът не е слаб за препоръчване е основното приложение и месенджера, който пък според мен е излишен, можеше всичко да бъде в едно приложение както беше едно време.

Lite-а го ползвам от как махнаха съобщението от основното приложение. До тук усещания, че нещо ми липсва не съм проимал.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)