Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Разрешен] Pocketbook Touch Lux 5
#1

Здравейте. Притежавам електронен четец - Pocketbook Touch Lux 5. Принципно съм го давал да го ползват (четат) и други. Скоро установих, че някой е решил да се бъзика с мен, защото е сложена парола на.... настройките! Всеки вика не съм аз не знам паролата, както да е. Устройството се стартира нормално и се четат книги без проблем, но когато вляза в настройките иска парола. Опитах се чрез форманиране през PC.. всичко е се изтри, но не и паролата. Няма как да стигна и до фабричните настройки... нямам достъп до това да проверявам за актуализации и да си добавя процент на батерията, страниците и т.н. Имате ли идея как бих могъл да разбия тази парола или няма надежда вече?
Цитирай
#2

Това е за по-стара версия, но на теория си мисля, че подхода би трябвало да свърши работа и в твоя случай: https://www.reddit.com/r/ereader/comment...otten_how/
Цитирай
#3

Благодаря. Започва голямото търсене. В интернет търсих, но не попаднах на нова актуализация. Последната я сложих в края на миналатагодина.
Цитирай
#4

Добре де, не може ли да ъпдейтнеш с последната (текущата) версия, с която е сега четеца? Най-малкото, нищо не ти струва да пробваш.
Цитирай
#5

https://pocketbook.bg/bg-bg/support-bg?f...5u6orqbwsy

Аз съм с последната актуализация от декември 2021 г. Няма по-нова. Ако изтегля предната версия и я сложа .. дали ще стане. Изобщо, ако се смени този Фрайм... дали ще се махне и паролата. То сега не мога да влизам в настройките, но си чета книгите... да не прецакам напълно книгата.
Цитирай
#6

Не ме разбираш - аз питам: не можеш ли просто да хванеш последната налична версия (най-вероятно - с която е в момента четеца) от сайта и просто да го префлашнеш?
Цитирай
#7

Точно това ще се опитам да направя сега в обедната почивка, пък да видим.

Успях с помощта на един приятел да го оправим. Ъпдейтна се и влязох в настройките въведох нова парола и след това я изтрих и престана да иска парола. Първия път като го направихме не ми поиска парола и спрях настройките, но като исках да се върна на тях пак искаше парола. И го направихме втори път, като ме пусна в настройките първоначално смених и изтрих паролата след това и сега вече няма проблем. Дори се запазиха книгите. Благодаря за помощта!
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)