Оценете темата:
  • 4 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Батерията на Samsung Galaxy S23 Ultra

(11 часа )bajchoni написа:  С други клипове или изтеглени филми пак ли го прави?Опитвано ли е въобще има ли разлика как се държи устройството и какъв плеър тръгват изтеглените видеа?
Не ме разбра, приложението YouTube има опция да изтеглиш клип от там и от секцията изтеглени видеа да си ги пускам,от приложението се пускат не от плеяр на телефона, понеже работата ми позволява да си слушам неща целия ден и предварително свалям видеата та да не точи толкова батерия през деня, дори да изключа мобилните данни е същото,днес 1 час съм пускал тубата и съм на 66%,вчера оня ден по това време бях на 23-25%,не знам много интересно

S8,S10+ Prism Black
Цитирай
Аксесоари

Май вие не ме разбрахте.Ако го прави с друга медия (филми,музика и др.) предварително свалени на телефона значи проблема е в него.Иначе като нищо може да има проблем с нещата между тел и туба.
[-] 1 потребител изказва благодарност на bajchoni за това мнение:
  • Petar88
Цитирай

(9 часа )bajchoni написа:  Май вие не ме разбрахте.Ако го прави с друга медия (филми,музика и др.) предварително свалени на телефона значи проблема е в него.Иначе като нищо може да има проблем с нещата между тел и туба.
На YouTube music няма проблем,филми на тела рядко гледам вече и не съм пробвал но ме съмнява да има проблем с плеяра, главно проблема е на изтеглен клип от приложението на YouTube, съмнява ме и да не е от ъпдейт на YouTube през плейстора да са омазали те нещо

S8,S10+ Prism Black
Цитирай

За час и 30 и нещо минути при мен 29 процента паднаха на ютуб без реклами, не съм теглил видеа. Това на WI-FI. Температурата няма и какво да я коментирам телефона става врял. Преди ъпдейта до 6.1 не съм проверявал колко падаше, но съм абсолютно сигурен, че не е било и близо до тоя харч.

Изпратено от моят SM-S918B с помощта на Tapatalk
Цитирай

Не го ползваме правилно. Кой е казал че трябва да държи като преди
Big Grin
[-] 1 потребител изказва благодарност на degman за това мнение:
  • Marto.g
Цитирай

(4 часа )Marto.g написа:  За час и 30 и нещо минути при мен 29 процента паднаха на ютуб без реклами, не съм теглил видеа. Това на WI-FI. Температурата няма и какво да я коментирам телефона става врял. Преди ъпдейта до 6.1 не съм проверявал колко падаше, но съм абсолютно сигурен, че не е било и близо до тоя харч.

Изпратено от моят SM-S918B с помощта на Tapatalk

Определено има проблем. При мен няма дерт...да чукна на дърво. Деисталирай ютюб като ПРЕДИ ТОВА изтриеш кеша и данните му. И пробвай пак

 Sony Ericsson experia X10I LG OPTIMUS 3D Samsung Galaxy Note 2. Note 3. Note 5. Samsung galaxy S8+, S10+ S20 Ultra S21 Ultra. S23 Ultra 1Tb
[-] 1 потребител изказва благодарност на gazibarev за това мнение:
  • Marto.g
Цитирай

Тук има достатъчно стари потребители които помнят смяна на кернел или промяна на неговите настройки какво влияние оказваха върху производителност и батерия. Модемите също имаха огромно значение. Въпреки че SoC са в пъти по - мощни от тогава, принципа на действие и самата андроид OS не са се променили особено в това отношение. Кой знае каква малка мизерия са направили самсунг в кернела или в модема и ето двоен разход на батерия, греене и тези дискусии. Според начина на ползване и инсталирания софтуер може да има също разлика и затова някои хора нямат проблем или по скоро не знаят че имат проблем.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)