Теми: 0
Член от: 2013-06
След този ROOT наблюдава ли се подобрение в работата на телефона. Лагва ли при плъзгане на екрана и т.н ?
Теми: 14
Член от: 2011-04
Устройства: ZTE Blade III
Ако се запази фабричния ROM - разлика няма да има.
Запознайте се с
Правилата на форума. |
Устройства: ZTE Blade III, Sony Xperia Z (dead)
Предишни: Nexus 7 2012, ZTE Blade, Samsung Galaxy SII NFC |
Други: Toshiba Encore, Nokia Lumia 630, Apple iPad mini
Член от: 2013-08
Да попитам , след този РООТ ще мога ли да си качвам почти всичко на картата с памет ( fb , games и т.н.)
Sony Xperia T
Iphone 5s
Теми: 14
Член от: 2011-04
Устройства: ZTE Blade III
Не. Реално нищо по системата няма да се промени - просто ще придобиеш root достъп и ще можеш да изпълняваш приложения, искащи root. Root-a обаче прави гаранцията невалидна - независимо, че (почти) не променя системния софтуер.
Запознайте се с
Правилата на форума. |
Устройства: ZTE Blade III, Sony Xperia Z (dead)
Предишни: Nexus 7 2012, ZTE Blade, Samsung Galaxy SII NFC |
Други: Toshiba Encore, Nokia Lumia 630, Apple iPad mini
Член от: 2010-08
Не мога да инсталирам драйверите нито на XP нито на 7ца. Някой да има подобен проблем?
Теми: 1
Член от: 2013-05
Да и аз го имам ..
_- LG G3 D855 Titanium -_
Член от: 2011-11
всичко хубаво, но нещо не ми се получава рут-а, някой правил ли го е успешно?
Член от: 2013-09
При мен има проблем след като направя всичко както е посочено в първият пост правя бекъп после ресторвам и като се рестартира телефона и нямам руут и командпромпта забива? Някъде аз ли бъркам или нещо не е наред?
П.С И след неуспешния опит за руут като дръпна notification bar много насича и после докато го махна е така иначе други разлики няма? Кка да го оправя?
Някой успял ли е да инсталира драйверите на windows 7? Нещо адски ми се опъват!
Sony Xperia Z1 C6903 (Locked BL) > Lollipop 5.1.1
motofen написа:addicted_86 написа:Някой успял ли е да инсталира драйверите на windows 7? Нещо адски ми се опъват!
и аз не мога нещо....някой да ги е качил...?
До къде стигаш? С кое точно не можеш да се справиш?
Тук има обяснение на английски (драйвърите не е нужно да се теглят, защото би трябвало вече да ги имате изтеглени от сайта на зте).
Ако имате още проблеми (или нещо не разбирате) ще го напиша и на български език с някои добавки.
По метода в сайта съм ги инсталирал и работят без проблем.
Samsung Galaxy A5
Samsung Galaxy Note 4 -- Samsung Gear S2 Classic
Член от: 2012-02
При мен като стигна до 6т. от сайта който си дал не ми излиза файла android_winusb.А само папки и не мога ги инсталирам а искам да го руутна тоя телефон....
Samsung A5 2016 Black
darthhvader написа:При мен като стигна до 6т. от сайта който си дал не ми излиза файла android_winusb.А само папки и не мога ги инсталирам а искам да го руутна тоя телефон....
Трябва да избереш "Let me pick from....", след това "have a disk" и до колкото си спомням "Android" от лявата колона.
Edit: Извинявам се за големите изображения, но не знам как да ги намаля след като съм ги качил...
Samsung Galaxy A5
Член от: 2012-02
Добре ще пробвам по късно,че сега съм на ХП.Мерси.
Това ми излиза,а телефона е свързан със USB Debuging...
Samsung A5 2016 Black
(Последна редакция: 2013-11-09, 10:05:35 от
YoanaG.)
addicted_86 написа:Правя всичко по стъпките както е описано и не става .. нямам идея защо излиза ми, че драйвера не е сходен с това устройство. Някой може ли да ми помогне!? Аз ли бъркам или нещо наистина не се получават тия драйвери!? Поствам и няколко снимки за да добиете представа:
...
С
тези драйвъри го инсталирах (според мен се опитваш да го инсталираш с други защото при мен излизаха две колони и след като избрах андроид ми излязоха само 3 опции).
@darthhvader с рута за жалост не мога да помогна....
Samsung Galaxy A5
Теми: 1
Член от: 2013-10
Root-нах го и сложих Nova Launcher. Резултатът: Не съм напълно сигурен дали това е моят телефон или някой е минал и го е подменил с по-бърз, докато хапвах.
Член от: 2013-07
Здравейте,питането ми е следното:телефона ми е от мтел,и ако го рутна и стане нещо с него признават ли гаранцията,или има ли някакъв начин след като го рутна после да го ънрутна да важи тази гаранция?
Член от: 2013-12
привет на всички имам зте гранд про което ми прави проблеми както работи и забива налага се да го рестартирам и това става трудно изключва се след няколко минути тръгва и така докато пак не забие някои да има идея какво му е и как може да се оправи