2014-11-16, 13:35:30
android3000 написа:Здравей те , бихте ли ме упътили как да включа таблета към тв.
Със MHL адаптер,но не съм сигурен дали ще проработи
LG G2 32GB Black/Samsung Galaxy SIII Sapphire black 16GB
android3000 написа:Здравей те , бихте ли ме упътили как да включа таблета към тв.
aivanabf написа:Проблем помагайте, имам Vonino Sirius изгаснал е и не може да се пусне. Какво да правя?Оставяш го да се зарежда 12 часа с оригиналното зарядно и ако не се зареди батерията отиваш на сервиз.
todorki написа:Вече и аз Установявам проблем.Таблета вече е в сервиз,по гаранция,заради гореспоменатия проблем.
Току що реших да сложа карта памет на таблетчето,1гб,ей така за проба...и той "казва",че картата е повредена...
Форматирах и преформатирах я няколко пъти,не и не...сложих 2-ра карта,и пак ми казва,че е повредена...някой да дава идеи защо и как да се справя с порблема?!?!
ThunderBG написа:И аз съм нов собственик на таблетчето. Хардуерно машинката е повече от перфектна за парите си, но софтуерно успява да ми скъса яко нервите. Та по ред на номерата:
2. Проблема с недостатъчното място го имам и аз вече. ....
4. Гледах нагоре, че пишете, за някакви неща са се оправяли с хард ресет - с хард ресет ще елиминирам ли някой от гореописаните проблеми или е въпрос на късмет?
sarssaraktos написа:Това,че клийн мастерса,и/или други подобни програмки помагат във форума е дискутирано хилядократно,и извода е,че не помагат,а по-скоро пречат на работата на андроида.ThunderBG написа:И аз съм нов собственик на таблетчето. Хардуерно машинката е повече от перфектна за парите си, но софтуерно успява да ми скъса яко нервите. Та по ред на номерата:
4. Гледах нагоре, че пишете, за някакви неща са се оправяли с хард ресет - с хард ресет ще елиминирам ли някой от гореописаните проблеми или е въпрос на късмет?
Хард ресета никак не ти го препоръчвам. Изтрива ти всичко и почваш преинсталация от нулата. И накрая пак не ти стига мястото. Аз прехвърлих всичко на вътрешната памет - USB я пише в "настройки" - "съхранение". И съм задал по подразбиране запис на SD картата. Но и накрая качих от Гугъл плея една великолепна програмка Clean master и тя ме спаси. Прехвърли де що имаше програми в USB -то, изчиства кешовете, маха ненужни и остарели файлове и т.н. По принцип за да качиш и най-малката програмка от магазина във вътрешната памет (едногигабайтовата) трябва да имаш минимум свободни 100 мегабайта. Това направих с Клийн мастера.
todorki написа:Таблета ми е върнат от сервиз,само със софтуерна актуализация е решен проблема ми...за който го интересува.sarssaraktos написа:Това,че клийн мастерса,и/или други подобни програмки помагат във форума е дискутирано хилядократно,и извода е,че не помагат,а по-скоро пречат на работата на андроида.ThunderBG написа:И аз съм нов собственик на таблетчето. Хардуерно машинката е повече от перфектна за парите си, но софтуерно успява да ми скъса яко нервите. Та по ред на номерата:
Хард ресета никак не ти го препоръчвам. Изтрива ти всичко и почваш преинсталация от нулата. И накрая пак не ти стига мястото. Аз прехвърлих всичко на вътрешната памет - USB я пише в "настройки" - "съхранение". И съм задал по подразбиране запис на SD картата. Но и накрая качих от Гугъл плея една великолепна програмка Clean master и тя ме спаси. Прехвърли де що имаше програми в USB -то, изчиства кешовете, маха ненужни и остарели файлове и т.н. По принцип за да качиш и най-малката програмка от магазина във вътрешната памет (едногигабайтовата) трябва да имаш минимум свободни 100 мегабайта. Това направих с Клийн мастера.
Относно паметна,как не Ви стигат 4гб чак не ми е ясно...
murdzhev написа:Ние подарихме на щерката такъв за Р.Д август месец,и сме супер доволни,даже ние си го ползваме редовно.Нямаме никакви ядове,а щерката го ръчка доста,постоянно качва нещо,трие,батерията му е супер.На морето на 2-ия ден,някое от децата го настъпи и се беше леко изкривил и отворил,но с лек напън го изправих и се затвори,а дисплея му не каза скръц даже,което според мен е показателно,че е здрав.Протектора с който дойде се дере и без големи нокти,но още не съм му открил нов...ако някой намери,аз също си търся...
П.С.Някой откри ли протектори за него,ние като го купихме му взехме от Германос,но сега нямат вече,пък е за смяна.
kzteamite написа:и аз от вчера имам този таблет много сам доволен за сега но въпроса ми е тоя има ли светкавица или няма?????
ChEfOo написа:При мене единствения проблем е, че микроусб порта е ''хлътнал'' леко навътре... Още са двуомя дали да не си го оправя сам...Моят съвет е да не се опитваш сам,не защото няма да успееш,а защото не се знае кога ще ти потрябва гаранцията,с тия китайци никога не се знае нищо.(говоря за оправянето на порта).
Въпроса е, ако го root-на, мога ли да ''обединя'' системната памет и usb паметта, а за останалото да ползвам microsd карта?
(2015-01-03, 17:43:51)theshefa написа: Добър ден! Някой горд собственик на същия таблет но с mtk 6582 може ли да ми направи 1 backup на софтуера и scatted файл? Брикнах го и ми трябва да го "съживя".
Както е казал колегата qkodrusa в сайта на Vonino софтуерът е за 6589. Благодаря предварително !
(2015-01-06, 22:24:34)А как да изтегля този ъпдейт от сайта на Vonino? Petkov написа:(2015-01-03, 17:43:51)theshefa написа: Добър ден! Някой горд собственик на същия таблет но с mtk 6582 може ли да ми направи 1 backup на софтуера и scatted файл? Брикнах го и ми трябва да го "съживя".
Както е казал колегата qkodrusa в сайта на Vonino софтуерът е за 6589. Благодаря предварително !
Изобщо не го качвайте този ъпдейт от сайта, чиста загуба на време уж пише КитКат и се подлъгах и аз, след 2 часа мъки с драйвърите тръгна да се инсталира, всичко приключи ОК, стартирах таблета и греда 4.2.2 само дет ми изтри всички приложения, пропуснах да кажа моя е 6589.
Колега "theshefa" обърни се към колегата "qkodrusa" според това което е написал е направил Бекъп и е с твоят модел на таблета.
(2015-03-28, 07:54:28)aivanabf написа: Здравейте, нов проблем при опит да се влезе в магазина изписва "google play спря да работи" Някакви идеи.Изчисти кеша на приложението и пробвай пак.