Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Подходящо качествено "бронирано стъкло"
#1

мнение 1 от emofilew

Здравейте, колеги. След няколко некачествени и махнати от мен стъкла, отправям молба към вас, ако някои има в излишък и продава такова, или знае откъде да закупя, нека да сподели тук или на лични съобщения. Важното е, стъклото да е точен размер, защото дори мъничко да е по-голямо и се получават тези незалепени участъци. Благодаря.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 4 3gb/64gb, Xiaomi Redmi Note 4x 4gb/64gb
Цитирай
#2

мнение 2 от NoMaD

В Алито няма ли оферти за тези стъкла?
 
Цитирай
#3

мнение 3 от emofilew

И да има, нямам възможност да купувам онлайн оттам.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 4 3gb/64gb, Xiaomi Redmi Note 4x 4gb/64gb
Цитирай
#4

мнение 4 от NoMaD

Помоли някой от колегите, не вярвам това да е проблем.
 
Цитирай
#5

мнение 5 от sebulba1

Mocolo -то е добър вариант
Lenovo Vibe Z2 Pro
Цитирай
#6

мнение 6 от icis4

Няма "качествени" стъкла! Проблема е в телефона, че е крив отдолу. Понякога помага игра с винтовете, понякога не. Фолио му е майката. То си го има в кутията де. Аз съм със стъкло между другото, отдолу имам два петна незалепени. Те са на бутоните отстрани и се виждат само като е загасен екрана. В началото ме дразнеха, сега не ми пука, иначе пък екрана е много готин за баране. Smile
Цитирай
#7

мнение 7 от eksoldier

Мда, при мен пипането с десния болт помогна, прилепна ми идеално и вече половин година не е мръднало. На един приятел му взех едно стъкло за P70, но не прилепна добре, оказа се, че е малко по-широко и му поръчах друго, което прилепна почти навсякъде. В горния ляв ъгъл не можа да залепне плътно, но не си личи, ако не се загледаш. В Kитай правят безброй стъкла и е на уцелване... Big Grin
HUAWEI Mate 10 Pro Blue 
LG G4 Black, Red & Brown Leather
NOKIA 808 PureView Black
Цитирай
#8

мнение 8 от emofilew

Колеги, пак пиша в тази тема, защото навсякъде са изчерпани тези стъкла за този модел. От едно място един човек ми обеща, но още чака доставка. Ако някои има излишно такова, и е неизползвано, нека ми пише на лични и да се разберем нещо. Благодаря! :-)
Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 4 3gb/64gb, Xiaomi Redmi Note 4x 4gb/64gb
Цитирай
#9

мнение 9 от Tre Fill

Привет на всички! От скоро съм собственик на Lenovo Vibe Z2 Pro и реших да му сложа темперирано стъкло. Спрях се на Mocolo и след като купих такова стъкло го сложих на телефона. В начало стъклото прилепна добре, но след няколко минути се появи леко петно от отлепване в долния ляв ъгъл, а на следващия ден се получи същото и в долния десен ъгъл. Четох, че екрана може да е с лека кривина и от там да се получи това отлепване. Също пишеше, че са се завъртали някакви болчета , което може да помогне стъклото отново да прилепне коректно. Можете ли да ми помогнете със съвет и указания как да реша проблема с получените петна от отлепване в двата долни ъгли на телефона?!
Цитирай
#10

мнение 10 от Crazy_hatteR

Отдоло - където е буксата, в двата края има две малки винтчета. Отвиват се с един оборот и ако не прилепне за една седмица се отвиват още. Моите са изравнени с панела. Стъклото няма да прилепне веднага, а след няколко дни.

Sent from my K920 using Tapatalk
Цитирай
#11

мнение 11 от Tre Fill

Благодаря! Само да намеря такава "еврейска звезда" за болчетата и ще опитам.
Цитирай
#12

мнение 12 от stenlius

Опита ли и има ли резултат?
MATE 10 Pro /  Nokia 808 PureView
eX: LG G6 64GB/OnePlus 3/Lenovo Z2 Pro/Xiaomi Redmi Note 2 Prime/Galaxy Note 4/LG G4/LG G3/Lenovo K3 Note/Huawei Honor 3C/THL W200/Palm Pre 2@1,2GHz
Цитирай
#13

мнение 13 от Tre Fill

Ха, ха, все още не съм опитал. Търся по приятели такава малка "еврейска звезда". Оказа се трудна задача. Май ще трябва да отида в някой сервиз.
Цитирай
#14

мнение 14 от Crazy_hatteR

Резултат има, аз съм го правил на два телефона.

Sent from my K920 using Tapatalk
Цитирай
#15

мнение 15 от Tre Fill

Намерих отвертка и отвих малко болчетата. Ще видим дали ще изчезнат "петната". На първо време леко намаляха на площ. Дано не съм закъснял и да са влезнали прашинки ,и да пречат на възстановяване на залепването.

Тази сутрин "петната" ги нямаше. Благодаря!
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО