Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"Вируси" или моето незнание
#1

Здравейте, имам нужда от вашата помощ. Та.... таблета е на детето и покрай игрите са се качили и някакви иконки с "какички", които нямат изтриване. Пробвах с ресет от таблета - резултат нулев. Направих и ресет с бутоните, като гледах едно клипче и пак нищо. Иконите си стоят а когато започна да въвеждам първоначалните данни за настройка на език,мрежа и т.н.  отново се появяват каките и още няколко приложения които искат да се инсталират и ми блокират работата с екрана. Има и едно премигване, много забавени реакции на екрана и се рестартира - колелото се завърта.
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Единственият вариант е да флашнеш стоков ром! Пробвано от мен върху едно Сони. Само това е решението
Цитирай
#3

Пробвай да го стартираш в сеивмод, и после от приложения да изтриеш всичко съмнително.
Цитирай
#4

Руут и слагаш програма за блокиране на рекламите. Smile

iPhone XR 128GB Black
iPhone XS Max 64GB Black
Samsung Galaxy S9+ 64GB DS Midnight Black
Цитирай
#5

(2015-12-19, 20:41:34)VVD написа:  Здравейте, имам нужда от вашата помощ. Та.... таблета е на детето и покрай игрите са се качили и някакви иконки с "какички", които нямат изтриване. Пробвах с ресет от таблета - резултат нулев. Направих и ресет с бутоните, като гледах едно клипче и пак нищо. Иконите си стоят а когато започна да въвеждам първоначалните данни за настройка на език,мрежа и т.н.  отново се появяват каките и още няколко приложения които искат да се инсталират и ми блокират работата с екрана. Има и едно премигване, много забавени реакции на екрана и се рестартира - колелото се завърта.

Привет и от мен! Аз имам абсолютно същият проблем с таблета на малкия. Дори и след Factory Reset всички тези порно и още много други приложения си остават. Помогнете как да решим проблема.

Колега VVD ти имаш ли вече някакво решение?

Мерси!
Цитирай
#6

От една седмица и аз имам същия проблем! След разет в момента на включване на wi fi, качва приложения с каки, и дава съобщения за грешки. Еди кво си спря. Онуй не отговаря. Писна ми, четах за нов ром ама гнездото за картата ми се счупи още на втория месец и сега него ако сменя по-добре май нов да си взимам. Ако някой има идея как през УСБто да зменя рома, нека сподели. И тия дето не знаят, таблета няма OTG.

Ka-ka-kaзачок! 
Цитирай
#7

Здравейте отново!
След четене тук и там, успях да "върна таблетчето от оня свят".
Всичко за крайния успех дължа на автора на "първата" тема,
"флашване на стоков ром".
Огромно благодаря!

Ka-ka-kaзачок! 
Цитирай
#8

@VVD, пробвай с AdGuard да решиш проблема - не изисква root.

 
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)