Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Батерията на OnePlus 3/3Т - Коментари/препоръки
#76

Здравейте,

От както имам телефона вече почти 2 години на няколко пъти ми се е появявал необясним дрейн. Фактори резета оправяше нещата. Последно преди 3 месеца се появи докато бях в България. Точно се бях засилил да правя резета, когато се оправи от само себе си след като се прибрах в УК. Отдадох го на обхвата. Преди няколко дни обаче без абсолютно никакви индикации преди това пак започна. Като тая нощ се срина от 37% до положение да не ми звънне алармата сутринта, което се случва за първи път. Някой има ли подобен проблем и дали резет ще оправи пак нещата или вече мирише на хардуерен проблем? Иначе в статистиката на батерията основни виновници са Андроид ОС и Андроид Систем...

Благодаря!
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#77

Опитайте да изчистите кеша през рекавърито и проверете дали Google Play Services е ъпдейтнато до последната версия. Алтернативно решение е да смените РОМ/Кернел или с Руут да контролирате процесите на телефона. При мен дрейн се появява само от Вайбър или Гугъл. Чистя кеша, ъпдейтвам ако има наличен ъпдейт и нещата се оправят. Аз не смятам, че имате хардуерен проблем.

Huawei Mate 10 Pro
Цитирай
#78

Някой да е слагал батерия от 3Т на 3? Чел съм някъде, че става, но някакви проблеми с отчитането на заряда има? Моята вече изкарва само по 1 ден и мисля да я сменя. На 3Т е с по-голям капацитет и ако мога да сложа такава, без да се появят проблеми, ще я предпочета пред оригиналната за 3.

Oneplus 3  A3000
Цитирай
#79

@tarlyo Доста хора по чуждестранните форуми са пробвали, но не става. (https://www.youtube.com/watch?v=Hh_XgrcQ9oo) Просто Oneplus са внедрири надълбоко, че батерията е 3000 mAh и за да предотврати презареждането ѝ и спира там. Не си струват парите да пробваш и да видиш сам със собствените си очи, че не става Big Grin И моята вече издържа 2 часа екран...свикнах с мисълта да съм с зарядни навсякъде - кола, навън (powerbank), работа и т.н. Ако някой знае от къде може да се намери наистина оригинална батерия за тоз телефон, ще му бъдем благодарни Smile Аз за съжаление, за нито един телефон не съм успявал да намеря. Обикновенно е една идея по-добре от тая дет е в телефона (едни 30 мин екран повече обикновенно) и след 2 месеца - я рестарт, я забиване, я бързо свършване (от 70% на 30% само за 2 мин Big Grin )

Xiaomi Mi 9T 6/64gb - Xiaomi.EU MIUI 11 Beta
Цитирай
#80

Пробвал ли си през официалния канал да поискаш смяна на батерия?

https://www.oneplus.com/bg/support/repair

Sent from my ONEPLUS 6T using Tapatalk
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)