Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Запитване относно redmi note 4
#1

Здравейте колеги, в момента съм с redmi note 3 pro prime - 3/32 , но тъй като мисля да го дам на майка ми се загледах в алиекспрес в моделите redmi note 4, но някъде виждам, че се води Redmi note 3S - аз ли се бъркам нещо или го водят по два начина. Също искам да попитам дали някой е ползвал съответния модел и какви са отзивите и да ме посъветвате от къде е най-добре да си го поръчам, защото Note 3 го бях поръчал от едни китайци уж с висок рейтнинг и ми дойде с някакъв гаражен ROM, та се наложи един колега да го префлашва.
Ето това е моделчето -  
 
https://goo.gl/kekkLv
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Redmi note 3s може да значи Snapdragon или Special edition.
Цитирай
#3

(2016-11-09, 17:18:49)djsnipa написа:  Здравейте колеги, в момента съм с redmi note 3 pro prime - 3/32 , но тъй като мисля да го дам на майка ми се загледах в алиекспрес в моделите redmi note 4, но някъде виждам, че се води Redmi note 3S - аз ли се бъркам нещо или го водят по два начина. Също искам да попитам дали някой е ползвал съответния модел и какви са отзивите и да ме посъветвате от къде е най-добре да си го поръчам, защото Note 3 го бях поръчал от едни китайци уж с висок рейтнинг и ми дойде с някакъв гаражен ROM, та се наложи един колега да го префлашва.
Ето това е моделчето -  
 
https://goo.gl/kekkLv

Този продавач, не съм го чувал аз. Да знаеш, че има риск с непроверените търговци. Освен ако сегашния ти телефон не е пак от там. И аз съм сконен да приема, че 3S е за Special Edition-a или Snapdragon. Търси си 4-ка да пише и най-добре от Top One...

 Xiaomi MI9 & Xiaomi MI6
При забелязано нарушение на правилата на форума , моля ползвайте бутона "Докладвай" ! ____________________
Цитирай
#4

Здрвейте! Има ли как да прехвърля образ и звук от телефона си на лап топа чрез този кабел?


Прикачени файлове
.jpg 71KioJC4jIL._SX425_.jpg Размер: 13.94 KB  Сваляния: 19
Цитирай
#5

Доколкото ми е известно нашия модел не поддържа mhl, но пък и за какво ти е да ползваш кабел там където можеш да го кастнеш по WiFi?

SE WT19i, SGS II, SGS IV, XPERIA SP, LG G2, Xiaomi Redmi note 4x
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)