Хостинг за AndroidBG благодарение на  
Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Huawei Honor 8 Камера - Прегряване !
#1

мнение 1 от JustBePlayer

Здравейте,
Гледах доста ревюта в интернет и по-специално youtube, и останах с впечатлението, че Huawei Honor 8 е брутален телефон. Грабна ме това, че го сравняваха с други модели (флагмани) и по нищо не им отстъпваше, както и камерат е брутална и лично останах с впечатление, че sony сензорите му се справят по-добре от leica-та на P9. С тези впечатления отидох до Технополис и си го купих. На място разгледах белия вариант, но исках, черен и затова им казах да ми дадат черния. След като се прибрах и включих телефона, той първоначално заби на син екран. Задържах дълго време Power бутона и успях да го рестартирам, след което ми даде да направя веднага ъпдейт. Ъпдейтнах го и започнах да го разцъквам. Тук идва основния проблем. Пускам си камерата , разглеждам функциите и и правя пробни снимка (на неща от стаята). Постепенно усещам как горната му част се нагрява. След около 3-5 минути ползване на камерата горната част на телефона пареше. Беше много странно. Като изключа камерата за около минута температурата се оправя. Зачудих се за какъв може да е проблема. Днес сутринта направих същия тест в стаята, пак пареше. Чудех се да не би да е нещо софтуерно, заради по-ниската светлина в стаята ли ? Не знам! Реших да изляза навън. И поседях малко и си разцъквах камерата. Всичко беше ОК. Но пък времето беше студено рано сутринта. Върнах се в стаята където вече беше по-светло. Пак започна да загрява така. Някой може ли да ми даде съвет какво да направя. Чудя се дали да отида до Технополис и да ги накарам да ми го сменят с друг, ама може там да не направи същия номер и да се представи както го тествах навън. 

Поздрави
Цитирай
#2

мнение 2 от rumo

Нормално е да позагрява, особено ако се снима видео с по-висока резолюция. Даже камерите на Сони при 4К след няколко мин направо изключваха
Но при правене само на снимки, не би трябвало да осещаш кой зне какво загряване от камерата
Въпроса е, че там е и процесора и най-вероятно загряването е от него.
Свали си някоя по-натоварваща игра поиграй малко и сравни пак така ли загрява

Най-добре е да си дръпнеш някоя тестваща програма от гплей, нещо като cpu z...да каже някой друг, че не съм ползвал такива. И да видиш каква Т* ще ти покаже при нормално ползване, снимане и пр
Цитирай
#3

мнение 3 от JustBePlayer

Здравей, благодаря за бързия отговор. Ами като цяло играх, и аз мислих точно като теб... играх Asphalt. Почувства се леко затопляне отгоре, но това на камерата беше къде къде по-лошо. Останах с впечатление, че софтуера за камерата е доста тежък, понеже колкото по-малко светлина има, толкова повече го натоварва. Днеска вечерта ще видя пак на лампа как ще се представи.
Цитирай
#4

мнение 4 от spi7_fire

Имам един въпрос относно камерата. Когато фокусира и когато я включвам или минавам в различни режими се чува някакъв звук от самата камера, който не знам как точно да го опиша, но едва сега в тиха стая го чух. Камерата уж си снима добре нямам много база за сравнение, защото имам телефона от два дена. Въпроса ми е дали според вас има някакъв проблем и някой чува ли някакъв звук при ползване на камерата?

ЕДИТ: Като се заслушах звука го оприличавам като на цъкане на стрелка на часовник.
LG Nexus 4 E960 16GB
Цитирай
#5

мнение 5 от Gothic_madness

Приятел, като гледа в youtube, не видя ли, че загрява камерата.

Samsung Ace 2 -> HTC 601 -> Lenovo Vibe Z2 -> Iphone 6S ->     Honor 8 Sapphire Blue  
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD