Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Отключване на СИМ на S8. Как?
#1

мнение 1 от bobisimeonov

Привет. Закупих S8 от човек апарата, свободен за англииски оператори но е от  Водафон(т.е аз съм в УК) , но искам да си го ползвам с българска карта. Варианта е да пиша на Водафон да ми го отключат, но трябва да съм го ползвал най малко 30дена и дребни други детайли които не са проблем. Има ли друг вариант като например , да му сменя софтуера и CSCкода т.е да сложа български ром. Тогава ще се отключи ли или пак ще остане заключен?  Дайте мнение.
Цитирай
#2

мнение 2 от pockobg

Щом е от Водафон с Мтел-ски карти би трябвало да работи без проблем ако изобщо е заключен. Ти пробва ли го с друг оператор?
SGS4->SGS6->SGS8
Цитирай
#3

мнение 3 от bobisimeonov

Аз съм на Теленор. Апарата уж е отключен към всички оператори. Сега обаче прочетох че е заключен по региони или нещо такова. Всички УК карти приема. Но не и интернационални. Сега пиша със съпорта на Самсунга

Отключих го за 15минути през http://unlockmysamsung.co.uk/ Няма да се занимавам да ходя до съпорта на Самсунг в Лондон , нито до Водафон. само срещу 17паунда и си готов. Smile
Цитирай
#4

мнение 4 от bga

Виж тази тема ТУК
Galaxy S8+ : 7.0 Galaxy S7 edge : 7.0
HTC One М8
: 6.0 HTC One X : 4.4.2
Цитирай
#5

мнение 5 от bobisimeonov

(16 Oct 2017, 11:50:45)bga написа: Виж тази тема ТУК

Точно чрез този сайт  http://unlockmysamsung.co.uk  го отключих. 15минути след плащането и ми го отключиха. Без терзания , без разправии.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)

НАЧАЛО

Купи онлайн таблет или телефон с Android, Invisible SHIELD