Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Мнения за марката VKWorld и по- конкретно, какъв софтуер да очаквам?
#1

Здравейте колеги,
решил съм да си взема VKWorld S8, докато е на тази изкушаваща цена, но ме е страх да не сбъркам. Свикнал съм с Xiaomi, при него софтуера е на ниво и има постоянно актуализации, без да ти забавят телефона. Въпросът е, от тази марка какво да очаквам?
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Нищо добро.

P4
  
Цитирай
#3

Такива марки, които се опитват да ти продадат "флагман" на смешни цени, трябва да ги избягваш. Често такива телефони имат проблемни ROM-ове, които работят добре само в Китай, защото имат кофти поддръжка на google services. Отделно, гледах видеа с този телефон, и андроидът не ми се стори много-много 7.0

Ясно е, че големите производители оскъпяват допълнително продуктите си, защото влагат някакво име в него (било то Samsung, LG, Nokia, HTC, Apple и т.н.), но все пак се замисли за качеството, щом ти продават телефон с такива "претенции" на такава цена. По-добре си вземи по-земен телефон на доказана марка, отколкото това. Другият вариант е да го вземеш и да се примириш, че за такива пари - такъв телефон.

Ще ти дам личен пример: преди 4 години си взех първия ми смартфон на Gigabyte (Sierra S1). Супер телефон, като за времето си, пак за малко пари спрямо еквивалентните модели на доказани марки. Обаче конструкцията му беше много паянтова - започна да прави проблеми с USB порта (зареждаше се само след като го закрепя под определен ъгъл), а след като го изтървах дисплеят се напука и започнаха и пробелмите - не искаше да си пуска wi-fi често (давам му да го активира, а то мисли, мисли, мисли 1-2 минути и се откаже и трябваше да преминавам в самолетен режим, а после - в нормален, за да мога да го ползвам пълноценно). Накрая телефонът ми заби при опит да го отключа, и дисплеят замръзна. Не прие никакви бутони за изключване, рестарт и т.н., затова се наложи да му извадя батерията и да я върна на място. И телефонът загина геройски. И пак стигаме до извода: за такива пари - такъв телефон. Smile
Цитирай
#4

(2017-11-17, 00:38:30)Robocop написа:   ...решил съм да си взема VKWorld S8, докато е на тази изкушаваща цена, но ме е страх да не сбъркам.  
За да не сбъркаш, направи си справка за него и тук: https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=847327&st=60

 
Цитирай
#5

Благодаря за мненията Smile , ще си стоя за сега още с Xiaomi- то, а и ъпдейт чакам всеки момент.
Цитирай
#6

https://4pda.ru/forum/index.php?showtopi...p=67141666 eй тоз пост е мнооо як Smile
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)