Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Проблем с TV Box
#1

Здравейте, момчета! Преди време взех един TV Box от който съм много доволен, но нещо го бъгясах. Моделът е Vontar tx2 с Rockchip RK3229 и 2gb ram, всъщност съм го срещал конкретния бокс и под други марки, но чипсета и всичко им е еднакво. Работеше перфектно, но за кой ли дявол реших да персонализирам повече началния екран и да премахна някои приложения от там, съответно инсталирах Simple TV launcher от маркета, влязох в приложението, нагласих го, после от настройките го избрах за начало, след което рестарт. Да ама не! 
Изписва ми логото на бокса, после пише андройд и замръзва до там. Не знам дали е брикнат и какво изобщо стана, на какво се дължи това, но.. неприятна работа, може и да е моя грешката, но искам да знам какво се случи и как да го оправя, помагайте.
Значи само да кажа какво съм пробвал - съответно да го изключа и включа на ново - без резултат, същото. Пробвах да разкача всичко и да го оставя за час без да го пипам, пак същото. Отдолу на кутията има reset бутон (дупчица), пробвах изключен-включен да го натисна и задържа, понякога след това натискане се включва някакво автоматично поправяне на пакети 98 на брой, след известно време стига до последния, рестартва се и пак същото, замръзва на андроид! Пробвах няколко пъти но не става. 

Какво да правя сега.. брикнат ли е, друг проблем ли има, как мога да го възстановя и да работи, идеи? Нямам никаква идея аз как да вляза в recovery mode и от там вече имам повече възможности, но не мога да стигна до там.. не знам как? Намерих разни приложения на Rockhip за записване на файрмуери на SD карта и подобни, но не съм се занимавал, а и не мога да подкарам изобщо рекавъри. 
Преди много време съм се занимавал с едно Xiaomi redmi note 1 което бях брикнал по погрешка и го възстанових с много четене и опити след което се бях научил на всичко около ромовете му, но вече съм се откъснал, а и тук ми намирисва, че е различно. Въобще голяма тъпотия. Някой по запознат ако може да ме насочи какво е състоянието и как да действам за да оправя бакията, ако въобще е възможно.. не е от най - скъпите боксове, но е нещо софтуерно и защо да ходи в кофата при положение, че ми върши идеална работа за IPTV телевизия, браузване и youtube..  Bu   Bu  ! 
Помагайте, моля! 
Благодаря ви предварително!

[Изображение: dsf.jpg]
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Тук >> https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=847054
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)