Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нокиа 6 актуализация до Орео
#1

Вчера видях че е налична системна актуализация до андроид 8.0 орео. Някой колега инсталирал ли е актуализацията? Ако да, ще помоля да сподели как се държи телефона след нея. Благодаря в аванс!
Цитирай
Ecoflow
#2

Аз, отдавна съм с 8.0 бета версията и отначало ми беше малко по странно, дори не ми допадаше, но свикнах с недостатъците. Днес получих официалната версия на 8.0, проблемите вече са отстранени!

Sony xperia, Asus memo pad hd7, Motorola Moto G, LG K10 K420 
Цитирай
#3

Аз качих вчера Ореото. Държи се перфектно телефона. Но занулих и до фабрични настройки. Та доволен съм. Не съм открил проблеми за сега.

Изпратено от моят TA-1033 с помощта на Tapatalk
Цитирай
#4

Аз днес получих ъбдейта. Но след рестарт телефона заби на начален екран и отдолу пише данлоад моде. И не иска по никакъв начин да тръгне. Утре отива на сервиз.

Оправих го.

Най интерсното е че пак ги направи този номер. А и не иска да влезе в режима за пълно триене на телефона.


Прикачени файлове
.jpg Nokia6-Fastboot-Mode-2-768x534.jpg Размер: 54.46 KB  Сваляния: 72
Цитирай
#5

Вчера и аз актуализирах до ореото. Всичко мина гладко и в момента се държи добре телефона. Не съм връщал фабрични настройки, понеже не съм попадал на бъгове. Ако нещо забележа ще направя ресет, но за сега е добре.
Цитирай
#6

Днес пак пуснаха актуализация до 8.1.0. Има малки промени по менюто и други.
Цитирай
#7

След актуализацията имам проблем със звука. Незнайно защо се намаля от нищото силата на звука при звънене. Още не съм разбрал подробности и не съм връщал заводски настройки. Някой ако е забелязал проблема и го е решил по някакъв начин ще съм благодарен да сподели. Благодаря!
Цитирай
#8

При мене този проблем го няма.
Цитирай
#9

Тази сутрин моята 6 се ъпдейтна на 8.1.0. За момента забелязвам, че работи по-бързо и падащото меню е черно. Ще видим като го разръчкам повече...

Huawei Mate 20 pro + Samsung S21 5G 256gb
Цитирай
#10

След рестарт телефона се оправя. Но днес съм го рестартирал 3 пъти заради този проблем със звука.
Цитирай
#11

(2018-04-17, 18:57:21)potrebitel_666 написа:  След рестарт телефона се оправя. Но днес съм го рестартирал 3 пъти заради този проблем със звука.

При мен не ставаше с рестарт,а с изключване на телефона и включване след 1минута. Направих м заводски и 2дена няма проблем.

Moto X Play
Цитирай
#12

Аз установих, че е в тясна връзка с Dolby-то. Когато е включено и пусна youtube, въпреки че ми е усилено до край нивото за мелодията при звънене, когато някой ми звънне, или вляза в настройките на звука, осезаемо по-слабо се чува силата на звънене. Използвах приложението "Поддръжка" и там в чат с оператор ми казаха, че проблема ескалира. Обещаха да реагират и да отстранят проблема. Ще почакам да видим дали ще пуснат някой фикс. Ако не и аз ще му метна едни заводски.
Цитирай
#13

А как връщате фабричните настройки. Защото аз пробвам при изгасен телефон. С волумето на горе и палара и ми изписва че не се подържа. А и има включен кабел.
Цитирай
#14

Настройки-Системни-Опции за нулиране-Изтриване на всички данни

Moto X Play
Цитирай
#15

Това го знам. Но аз искам да направя фактори ресет. Но ми дава че не се подържа.
Цитирай
#16

(2018-04-17, 18:57:21)potrebitel_666 написа:  След рестарт телефона се оправя. Но днес съм го рестартирал 3 пъти заради този проблем със звука.

И аз получих пробрем със звука, намалява се сам и се оправя само с рестарт....

Samsung Galaxy Z Flip 3 ; Samsung tab s7; 
Samsung galaxy watch 5 pro 
Цитирай
#17

От вчера лентата с батерията, часовника и мрежата ми стана с черни букви/цифри/, бях с черен фон и си изкарах акъла, рестартирах но не се оправи и се наложи да сменя фона. Други промени не мога да забележа към момента.

Huawei Mate 20 pro + Samsung S21 5G 256gb
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)