Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Проблеми и дефекти при Huawei P20 Lite

Къде в менюто се намира т.нар. pocket mode, или усилващо звънене докато е в джоб чанта и т.н при 9.1, явно е активирано и не успявам да го изключа...

"Функцията Pocket Mode е активирана по подразбиране и за съжаление не може да се изключи мануално."
Отговор от съпорта

Lg G2 mini*Huawei P9 lite*Huawei P20 lite
Цитирай
Dice.bg Аксесоари

Аз пък след последната актуализация имам друг проблем - вечер като го оставя да се зарежда го оставям на начален екран и го заключвам, но все по-често ми се случва на следващия ден сутринта като го отключа той да не е на начален екран, а на другия, някой има ли същия проблем?
Цитирай

Здравите как да махна това кръгче?


Прикачени файлове Миниатюри
   
Цитирай

Кое кръгче? Кофата ли, това е за затваряне на всички приложения наведнъж, чисти RAM и ги затваря. Няма как да го махнеш, а и не е нужно.
Цитирай

Здравейте на всички тук. От скоро може би се появи странно петно на снимките,все едно съм пипнал камерата с мръсни пръсти. Няма петна по лещите, няма драскотини, телефона не е изпускан или мокрен, но на всички снимки се появяват петната. С Андроид 9 съм и не знам какво е. Някой да има този проблем и какво мога да направя? Благодаря за отделеното време.  [Изображение: smile.png] Моля, някой ако знае какво е да ми каже,защото ме притеснява. А телефона е в гаранция още и да знам дали да го пращам на сервиз.


Прикачени файлове Миниатюри
   
Цитирай

Ще споделя следният проблем с P20 LITE след приключване на разговор телефона започва да набира сам номер от списъка с повиквания (от по-стари повиквания).Освен това не може да бъде прекъснато това набиране ,докато отсрещната страна не вдигне.

Samsung Galaxy S7 Edge
Цитирай

При мен се появява същия проблем. С последната версия на софтуера съм, даже наскоро го обнових, но пак набира сам понякога

Изпратено от моят ANE-LX1 с помощта на Tapatalk

LG G2 16GB with OrionOS -2.2
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)