Оценете темата:
  • 4 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ВАЖНО! - Не понижавайте текущата си версия!!!
#76

Колега зареди се с търпение. Мисля, че в скоро време ще се разреши тоя проблем.

Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#77

(2018-08-07, 19:17:54)tiesto_pld написа:  Колега зареди се с търпение. Мисля, че в скоро време ще се разреши тоя проблем.

Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
Заредил съм....ама дали е търпение. Благодаря! Бъдете здрави!

Xiaomi Redmi Note 9s 6/128
Цитирай
#78

Да пробваме с моя акаунт?

Ще сваля тула и ще се логна да видим какво ми дава на мен
Цитирай
#79

(2018-08-07, 19:46:09)coco.loco написа:  Заредил съм....ама дали е търпение. Благодаря! Бъдете здрави!

Досещам се какво е, защото го изпитвам същото Angry , без да ми е брикнат телефона. 
Наистина няма друг модел с толкова зверски имплементиран arb механизъм. Потроших маса време да разбера, защо стана така и в крайна сметка се съгласявам с тези, които смятат, че това е некадърно внедряване на технологията. Сега не само за понижаване, ами и за повишаване трябва да се внимава. Всички опции за системен ъпдейт = off.  Не ми се и помисля за МиУИ 10.  За смяна на ромове също не мисля да се занимавам, понеже всичко се усложнява X2 и не си струва времето. 
* дънни платки не знам колко струват и има ли ги вече на пазара
Цитирай
#80

Свалих портабъл версия на ми флаш от 2018-та.
В кой момент го изисква това логване, защото не съм закачал телефон. исках само да видя какво са променили.
Цитирай
#81

(2018-08-07, 20:37:31)suffer написа:  Свалих портабъл версия на ми флаш от 2018-та.
В кой момент го изисква това логване, защото не съм закачал телефон. исках само да видя какво са променили.в 
В папката с файлове трябва да имаш папка "mi". Вътре имаш "account_auth". Стартираш...въвеждаш mi акаунт и ако имаш unauthorized xiaomi account...значи нищо непрайм.

Xiaomi Redmi Note 9s 6/128
Цитирай
#82

Колеги, много ме стреснахте. За момента се отказвам от каквото и да е флашване, ще подам само заявка за отключване на буутлоудъра.


Цитирай
#83

Просто не даунгрейдваш и няма проблем,можеш да флашваш дев ромове.

Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
[-] 1 потребител изказва благодарност на tiesto_pld за това мнение:
  • milenvn
Цитирай
#84

Тая глупост с анти рок бека е измислена от Гугъл, като са наредили на производителите да я добавят с ъпдейт. От Андроид 9 става абсолютно задължителна: https://www.gizmochina.com/2018/08/07/sm...rotection/


[-] 1 потребител изказва благодарност на milenvn за това мнение:
  • suffer
Цитирай
#85

(2018-08-07, 22:08:04)coco.loco написа:  В папката с файлове трябва да имаш папка "mi". Вътре имаш "account_auth". Стартираш...въвеждаш mi акаунт и ако имаш unauthorized xiaomi account...значи нищо непрайм.

Ясно. Unauthorized..
Долу в дясно има Apply Bind, което ми е неактивно
Цитирай
#86

Виждам, че дори и с Authorized акаунт телефона не може да се съживи. Съмняват се че на китайците сървърите им са долу
Цитирай
#87

(2018-08-08, 08:46:22)sokkoban написа:  Виждам, че дори и с Authorized акаунт телефона не може да се съживи. Съмняват се че на китайците сървърите им са долу

Да вземат да кажат нещо! Толкова умрели телефони...орехи ли да си чукаме с тях. Ше дадат ли някакъв шанс.Няма ли....Много се надявам някой да успее да измисли как да прескочи забраните и да можем да флашнем. Стига да не се окаже, са ги умъртвили съвсем.

Xiaomi Redmi Note 9s 6/128
Цитирай
#88

за някои телефони минава флашването с QFil

Qualcomm flash utility
Цитирай
#89

Не става нищо, всичко е изпробвано
Цитирай
#90

(2018-08-07, 20:13:32)NTM написа:  Не ми се и помисля за МиУИ 10.  За смяна на ромове също не мисля да се занимавам, понеже всичко се усложнява X2 и не си струва времето.

(2018-08-07, 23:25:42)milenvn написа:  Колеги, много ме стреснахте. За момента се отказвам от каквото и да е флашване, ще подам само заявка за отключване на буутлоудъра.

Прочетете тази тема в XDA и няма да се безпокоите чак толкова. Премахва се папката "firmware-update" , замества се файлът "META-INF" и си свиркате с anti 3. Методът е много лесен и бърз. Тествано от мен на MIUI 10 8.8.3 от xiaomi.eu
[-] 1 потребител изказва благодарност на NikolayBUL за това мнение:
  • NTM
Цитирай
#91

това е за още неопарилите се. кажи нещо полезно за останалите Smile
Цитирай
#92

За съжаление на тези , които са ударили греда не мога да помогна. Мога само да им пожелая успех в съживяването. Дано от Xiaomi клекнат и напрвят нещо по въпроса
Цитирай
#93

(2018-08-08, 21:12:11)NikolayBUL написа:  Прочетете тази тема в XDA и няма да се безпокоите чак толкова. Премахва се папката "firmware-update" , замества се файлът "META-INF" и си свиркате с anti 3. Методът е много лесен и бърз. Тествано от мен на MIUI 10 8.8.3 от xiaomi.eu

Ох, чел съм я, благодаря, но от много четене времето изтече и не остана за експерименти. Освен това,  телефона по дефолт си е пушка, а  има и кого да напсуваш Smile  
Относно ARB - как да се бориш с Гугъл? Като погледнах само бегло патентите, криптографски таблици, сървър, навързано на 3 места, как да стане. 
Покрай навлизането все по- надълбоко в потребителските данни и всекидневния шум за повсеместни проблеми със сигурноста големите играчи явно искат да ограничат рисковите за тях ниши, като тая с модифицираните ром-ове. За да има кой да измисля решения, трябва да има и съответна общност, която да ги храни. Иначе кой ще си губи времето. 
А за мен, Шаоми просто мина тънко при внедряването на АРБ, като си спести разходите по имплементиране на деактивацията. Т.е. пак не са купили скъпия пакет, както се оказа и за модулчето, което се връзва с куалкомския модем. Та да не пиша романи, вече ми попремина тръпката да чета и се интересувам покрай новия телефон. И последно - не може на месец по няколко нови устройства във всички направления и същевременно супер качествена поддръжка.
Цитирай
#94

В крайна сметка,направих една равносметка която няма много логика , но последните излезнали модели в рамките на тази година включително и новите Ми 8,А2ни т.н. RN5 си остава в класацията за най-предпочитания телефон ,четейки вотовете при форумите на Муи.И баш с него сложиха тази "бомба", защото от другите модели няма слухове за ARB.

Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
Цитирай
#95

Някои са успяли да флашнат вчера. Но на какъв принцип се дават разрешения и дали ще огрее всички с умрели телефони. Английската тема вече е затворена, кой се опитал...опитал.

Xiaomi Redmi Note 9s 6/128
Цитирай
#96

(2018-08-10, 13:16:29)coco.loco написа:  Някои са успяли да флашнат вчера. Но на какъв принцип се дават разрешения и дали ще огрее всички с умрели телефони. Английската тема вече е затворена, кой се опитал...опитал.

Здравей, много неприятно е това с брикването заради ARB, и все пак: продавачът нищо ли не ти отговори? Беше споменал в предните постове за Goldway, нали?

Xiaomi Redmi 4 Pro / MIUI 9 by xiaomi.eu weekly
Цитирай
#97

(2018-08-10, 17:47:58)pazdir написа:  Здравей, много неприятно е това с брикването заради ARB, и все пак: продавачът нищо ли не ти отговори? Беше споменал в предните постове за Goldway, нали?

След няколко дни мълчание искаше да пратя снимки/шот на проблема.....пратих....и сега още няколко дни пак мълчание....Боли ги....

Xiaomi Redmi Note 9s 6/128
Цитирай
#98

(2018-08-10, 18:18:55)coco.loco написа:  След няколко дни мълчание искаше да пратя снимки/шот на проблема.....пратих....и сега още няколко дни пак мълчание....Боли ги....

Ясно, увъртат. Няма начин да не знаят за този проблем.

Xiaomi Redmi 4 Pro / MIUI 9 by xiaomi.eu weekly
Цитирай
#99

(2018-08-10, 18:23:14)pazdir написа:  Ясно, увъртат. Няма начин да не знаят за този проблем.

Те ако не знаят, незнам кой! Сигурно мълчи, защото го питах дали да му го връщам!

Xiaomi Redmi Note 9s 6/128
Цитирай

Ама проблема не е в процес, нали сам си даунгрейднал.

Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk

Продавача*

Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)