2020-01-23, 14:54:56
TiL, аз даже и толкова нямам. Но не ми и пука, важното е, че знам, че се работи над Андроид 10 за модела, пък га доде, все тая ми е. Шайоми на разработка са изпълнителни и не се притеснявам.
(2020-03-12, 01:18:00)TiL написа: Нещо нещата се посраха. Телефона взе да забавя, понякога във фейса като цъкна да прегледам някоя снимка спира да реагира(реагират само софтуерните бутони), в нета докъто браузвам забива понякога(на текст примерно), днес даже при входящо обаждане "накъса" мелодията. Софтуерен ресет, префлашване и няма полза. За няколко дни пробвах Lineage os и с него си вървеше мазно както когато го купих. Та сега мисля да пробвам със стара версия на миуи и андроид, ако не е ок и с тях ще ползвам къстъм ром. Тъкмо почнах да се кефя, че ме е изкарал една година без ядове и... отново андроида ме накара да мисля за айфонЗдравейте и аз забелязвам същите проблеми само с двете приложения фейсбук и Google chrome замръзва и не мърда но всъщност телефона не е забил а самото приложение и това се случва след ъпдейта до 10
(2020-03-12, 01:18:00)TiL написа: Нещо нещата се посраха. Телефона взе да забавя, понякога във фейса като цъкна да прегледам някоя снимка спира да реагира(реагират само софтуерните бутони), в нета докъто браузвам забива понякога(на текст примерно), днес даже при входящо обаждане "накъса" мелодията. Софтуерен ресет, префлашване и няма полза. За няколко дни пробвах Lineage os и с него си вървеше мазно както когато го купих. Та сега мисля да пробвам със стара версия на миуи и андроид, ако не е ок и с тях ще ползвам къстъм ром. Тъкмо почнах да се кефя, че ме е изкарал една година без ядове и... отново андроида ме накара да мисля за айфон