Теми: 0
Член от: 2013-04
Нямам такъв проблем, дори си намалям звука защото хората около мен чуват целия ми разговор.
Между другото и на мен ми падаше батерията (вярно на 2 год. е) но си взех за 20 лева нова от алиекспрес и сега си е огън. Вярно малко ми забива като играя Magic Chess във Mobile Legends но телефона си е стар и не очаквам чудеса. Други забележки НЯМАМ! Вас какво ви мъчи незнам, лека вечер!
1 потребител изказва благодарност на venko7 за това мнение:1 потребител изказва благодарност на venko7 за това мнение
• Be6i4
Теми: 7
Член от: 2012-10
Устройства: Sony z1
При мен звука беше намалял рязко, почти не чувах, но след накисване на мрежичката на слушалката със спирт и оставяне на телефона с дисплея надолу се оправиха нещата. Интересното е че проблема се появи изневиделица без да е мокрен телефона(съответно нямал е течности в слушалката), мрежичката иглеждаше чиста...
1 потребител изказва благодарност на TiL за това мнение:1 потребител изказва благодарност на TiL за това мнение
• Be6i4
Теми: 1
Член от: 2020-12
Устройства: Xiaomi mi 10 T Pro
Здравейте, знае ли се вече дали ще има ъпдейт до андроид 11 и miui 12.5 за нашия телефон?
Теми: 410
Член от: 2010-10
Устройства: Poco F3
Android 11 би трябвало да няма. Все пак телефонът беше пуснат с андроид 8 и вече има два ъпгрейда.
А за миуи трябва да се проследи колко ъпдейта има досега.
Би трябвало да има и 13 за него.
Иначе го няма в списъка със закритатат китайска бета, което е странно, но нека почакаме и ще видим.
Все пак стабилните излизат 1-3 месеца по-късно от това, което се предлага в седмичния ром
1 потребител изказва благодарност на suffer за това мнение:1 потребител изказва благодарност на suffer за това мнение
• hegys
Теми: 13
Член от: 2012-08
Устройства: #N7#N6#Kenzo, Dipper
Има нов UPDATE някой тествал ли е?
Теми: 4
Член от: 2011-08
Кой е ъпдейта. Аз съм 12.0.3 незнам дали ще има изобщо 12.5 въпреки че казваха че ще има global
Теми: 4
Член от: 2011-08
Здравейте някой от София да може да ми инсталира miui 12.5 от xiaomi eu. на xiaomi mi 8. Заплащам за услугата. Благодаря
Теми: 211
Член от: 2010-03
Устройства: MI 11 Ultra & S10e
Ако не си се оправил, мога да ти инсталирам и аз.
★
MI 11 ULTRA & S10e ★
При забелязано нарушение на
правилата на форума , моля ползвайте бутона "Докладвай" !