Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Солитрон пускат на българския пазар Lifestyle продукти на Xiaomi
#1

Колеги,  Солитрон са започнали да предлагат (най-после) и други продукти от Xiaomi, освен телефоните. Понеже всички знаем, какви са им надценките по принцип, предлагам в тази тема да отбелязваме,  ако има все пак нещо интересно, което си заслужава да се поръча от тях.

Ето линк към пълния списък от сайта им: https://solytron.bg/product/search?q=xiaomi&sort=asc


[-] 2 потребители изказват благодарност на milenvn за това мнение:
  • pockobg, suffer
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Интересно, доста неща са заредили, браво! Дано заредят след време и пълната гама за Smart Home...

MATE 10 Pro /  Nokia 808 PureView
eX: LG G6 64GB/OnePlus 3/Lenovo Z2 Pro/Xiaomi Redmi Note 2 Prime/Galaxy Note 4/LG G4/LG G3/Lenovo K3 Note/Huawei Honor 3C/THL W200/Palm Pre 2@1,2GHz
Цитирай
#3

И разбира се абсурдно високи са като за официален вносител. Почти двойно на цените от Китай.

 
Цитирай
#4

(2018-11-17, 20:47:36)NoMaD написа:  И разбира се абсурдно високи са като за официален вносител. Почти двойно на цените от Китай.

Мдаа, така е. Само с бърз преглед - A2 lite в Солитрон е 449лв, а в Техномаркет е 419лв. И това било "официален дистрибутор".
Не знам кога тъпата българска търгашеска кратуна ще уври, че клиенти и печалба се трупат не от високи надценки, а от оборот......
Цитирай
#5

(2019-01-16, 06:37:02)piponki написа:  Мдаа, така е. Само с бърз преглед - A2 lite в Солитрон е 449лв, а в Техномаркет е 419лв.  И това било "официален дистрибутор".
Не знам кога тъпата българска търгашеска кратуна ще уври, че клиенти и печалба се трупат не от високи надценки, а от оборот......

Не им гледай цените, те не работят с крайни клиенти. Също така, нямат собствен сервиз за мобилни устройства, а ползват услугите на  Булграм, които са оторизиран сервиз на ШаШоми. Но дали са обезпечени от китайците?!
Може би някой ден, когато има ШаШоми България, както са Хухавей България, ще може да се наблюдават много по-нормални цени.
Цитирай
#6

Когато си доставчик на дадена стока в някоя от големите вериги, нямаш право да продаваш същата стока на конкурентна цена. Тов е в изгода и на двете страни(финансова разбира се).
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)