Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Опасни ли са батериите Doogee BL12000 - Дискусия...
#1

Здравейте на всички,

Ако не ви се чете подробно преминте директно към точка 1.

Искам да дискутираме следния въпрос, ще се радвам който иска да се включи. Понеже стария телефон вече остаря покрай черните петъци си направих подарък чудих се доста какво да си купя , но от самосебе си ми изникна добра оферта понеже съм фен на големите батерии на телефоните които произвеждат последните години. Видях Doogee BL12000. Батерията е огромна , телефонът също. На пръв поглед много ми допадна идеята, но след като вече го имам възникват следните въпроси . Андроидът е доста урязан (има много малко опции, които ще пробвам да намеря това което допълнително ми трябва. Като цяло си е все още приключение за мен по новия телефон, но се чудя дали трябва да се притеснявам.

1. Факта , че телефонът е с много добри за мен параметри , но много евтин дали трябва да ме притеснява , че е направен с най-нискокачествните материали.
2. Батерията която е LI-PO колко може да е опасна в ръцете ми все пак е 12k мАh(огромна) все още не съм го пробвал колко ще издържи в моите ръце(не съм фен на игри и адско натоварваши приложения, нормален фейсбук, вайбър, инстаграм потребител съм хехехе). Големината физически на батерията увеличава ли ако има някакъв риск. (Тук бях , чел в форума , че това не е от голямо значение и LI-PO батерии са по малко вредни от LI-ION).
3. Никъде не намирам подробна информация за качеството на телефона и батерията някой има ли наблюдения или някаква информация за това.
4. Никъде не го оплюват , че е боклук. Като цяло на пазара има вече стотици модели и не всичките успяват да ги разгедат хората, а вече се появяват нови.
5. Чудя се да се кефя  ли повече или да се притеснявам за новата ми придобивка (то винаги е така при смяна на апарата ми в началото докато свикна).
6. Дали физически трябва да има защита ако телефонът прегрее(стария го зарязах 2-3 пъти това лятоо в колата беше се изключил след като го охладих на климатика си работеше като чук , той е 5k mAh.)
7. Макар , че разликата в цената е Doogee BL12000 и BL12000 PRO е почти двойна, според мен няма за какво да се плаща двойна цена за някакви много минимални ралзики в параметрите, но дали батериите са еднакви като качество(ясно е , че хардуера е малко по слаб на по евтиния, но за мен това не е необходимо).

Ще се радвам да дискутираме темата за въпросния телефон. За сега друго не се сещам.
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)