Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Проблем с GPS сигнал след ъпдейт MUI I10
#1

Здравейте,
искам да попитам дали има някой подобен проблем. След като ъпдейтнах до МУИИ 10 започна постоянно да търси GPS. Става въпрос за гугъл мапс. Инсталирах и waze, here drive. Същото е. Много бавно зацепва и постоянно губи джи пи ес сигнал.

Нещата са смислени не защото ние им даваме смисъл,а защото разкриват смисъла си пред нас.
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Инсталирай програмата Gps test от маркета. Пусни я на открито или на терасата, направи един скрииншот и го дай тук да видим какво показва.


Цитирай
#3

И при мен е същото.С къстъм MIUI съм на база китайски седмичен.Специално gps тестващите програми показват всичко точно,виждат спътниците и се свързва.Но някои изискващи локализация програми като например приложение за прогноза за времето не локализират.Почна се преди 4,5 ъпдейта при мен ,като при един от последните всичко си беше абсолютно нормално и на 8.11.29 мисля,че беше пак се появи проблема.Бъг си е според мен нещо с правата,нещо наподобяващо на проблемите с известията които от време на време се появяват при Xiaomi потребителите.Решение при мен старт на някой gps test и веднага след това отваряне на приложението с което се изпитва проблема.И може би един хард ресет е желателен тъй като предполагам колегата е с глобал ром.
Цитирай
#4

ресет определено е желателен, щом хардуерно минават тестовете, значи е софтуерно. Вариант да е се спре позволението за достъп до gps и когато програмата го поиска пак - да се пусне, защото старите пърмишъни от МИУИ 9 може да са се омазали.
Вариатн е също да се изтрият данните от приложението permission manager в настройките на телефона и така на всяка програма наново да се даде каквото си иска и каквото трябва Smile
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)