Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Неуспешна инсталация на прилижение
#1
Bug 

Здравйтe, имам проблем, и не намирам отговор по обичайните места като форуми и гугъл. Телефона ми е Хуавей, П смарт, и работи със заводската версия на Хуавей камера - 8.0.0.302. реших да ъпгрейдна приложението до версия 8.1.0.300 защото до колкото разбрах имало подобрени алгоритми, за работа с наличната светлина която постъпва в камерата и от там подобрява снимките, но проблемът ми е че при инсталация, само казва че приложението не е инсталирано.

Обнових google play store и google play services до най-новите, рестартирах телефона, опитах отново, няма резултат. отново същото съобщение приложението не е инсталирано. Обнових софтуера на телефона до: 
EMUI 8.0.0.162 (C432) да се разбира андроид 8, пак рестартирах телефона, пак опитах да инталирам приложението, пак даде същата грешка. погледхах описанието на приложението, пише че е за минимум андроид 8, с който реално е телефона. 

някой може ли да ми каже какво става, проблем със съвместимост ли е, проблем с приложението ли е? и как да го инсталирам ако има някаква задна вратичка?
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Проблем със съвместимостта е, колега, поради факта, че се мъчиш ръчно да ъпдейтнеш системно приложение, при това част от EMUI интерфейса. Вариантите са два: Първи, чакаш ъпдейт на приложението като част от системен ъпдейт ( вероятно ще ъпдейтне и библиотечни файлове и зависимости) и втори, който не вярвам да предприемеш, чрез руут, достъп до системните дялове, премахване на старата версия ръчно (в /system/priv-app, или където се намира настоящата версия) и ръчна инсталация на друга версия. Обаче и в този случай ще са необходими коректните библиотеки, иначе шансът за форс клоуз е доста голям.
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)