Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

HUAWEI MEDIAPAD T5 10 / Мнения
#1

Здравейте,
някой има ли мнения и впечатления от тази машинка? Обмислям покупка и се вписва точно в бюджета. Харесаха ми параметрите като за тези пари, но до сега съм ползвал само Samsung и Lenovo и не знам как се държат таблетите на Huawei, в частност този модел.
Цитирай
Dice.bg Аксесоари
#2

Аз от няколко месеца съм с 8.4-инчовия модел и съм изключително доволен. През последната година ползвах също iPad Air 2, както и Samsung Galaxy Tab S2. За момента не бих сменил Huawei-я. Доволен съм от качеството на изработката, живота на батерията, звук, дисплей и т. н. На мен не ми трябваше чак 10.8-инчов таблет, но освен големината, другите параметри са еднакви, плюс на 10.8-инчовият може да се сложи и кейса с клавиатура на Huawei, както и да се ползва в desktop mode.
[-] 1 потребител изказва благодарност на pavel_petkov за това мнение:
  • callaa89
Цитирай
#3

(2019-01-13, 15:20:07)pavel_petkov написа:  Аз от няколко месеца съм с 8.4-инчовия модел и съм изключително доволен. През последната година ползвах също iPad Air 2, както и Samsung Galaxy Tab S2. За момента не бих сменил Huawei-я. Доволен съм от качеството на изработката, живота на батерията, звук, дисплей и т. н. На мен не ми трябваше чак 10.8-инчов таблет, но освен големината, другите параметри са еднакви, плюс на 10.8-инчовият може да се сложи и кейса с клавиатура на Huawei, както и да се ползва в desktop mode.

 Може ли линк към този кейс и клавиатура?
Цитирай
#4

10,8 е М5, а Т5 е с 10,1. Аз съм с Т5 10,1 и също съм доволен.

Huawei NOVA, Huawei T5,
Цитирай
#5

Сега установих, че няма опция за прехвърляне на приложения от вътрешна към външна памет.... Някой има ли идея как мога да си прехвърлям app's, за да си освобождавам памет....
Избрах място за съхранения по подразбиране да е sd картата, но това явно важи само за файлове, които смъквам като снимки, музика и др. мултимедия. Приложения от google play продължават да се инсталират във вътрешната памет....
Цитирай
Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)